Kto jechał juz z biura Guliwer Exchanges??

Temat przeniesiony do archwium.
hej:) własnie mam płacic za załatwienie praktyki/stazu za granica a dokladnie mówiąc w UK-to sie nazywa program hospitality Uk-czyli praktyki w hotelach w Anglii,ale martwi mnie,ze biuro sie zastrzega,ze zabierze 500zł bezzwrotnego depozytu jesli nie znajdzie mi pracy ,caly koszt programu to 3000zł a chce jechac na 3 miech y i zarobie ok.10 000zł. Jechaliscie juz tego biura?? jakie wrazenia?? Ma ono swoje oddzialy m.in w Gdańsku,Poznaniu,Wrocławiu...pozdro.Ala
jak mają zamiar Tobie tak załtwić jak mi...to życze szczęśa.
mi załątwic mieli na 16 czerwca...dziś jwest 29 i nie ma nic
Guliwer ma tak napisana umowe ze nie mozna z nim wygrac nawet jak bedzie opóźniał wyjazd czy prace, Guliwer działa na zasadzie posrednika biura pracy lub innej instytucji za granica i w umowia jest tak napisana ze oni nie odpowiadaja za postepowanie posrednika zagranicznego czyli mozecie wyjechac i nie miec pracy albo miec ja dopiero za jakis czas albo ja inna i automatycznie tracicie 500zł i kase wpłacona w euro, a zreszta oni biora opłate 750zł + 450e + 450e (=nocleg za pierwszy miesiac) i plus oczywiscie kieszonkowe i plus przejazd wychodzi cos koło 7tys zł wiec naprawde trzeba byc zdesperownym aby wybrac to biuro olejcie to ja juz zrobiłem ten bład! i jedyne co mi zostało to długi
Witam wszystkich!
Bardzo proszę o kontakt wszystkie osoby, które z GULIWERA miały jechać w lato 2007r. do UK a nie pojechały. W Szczecinie w takiej sytuacji znalazło się 36 osób, które stale były zwodzone, że w sprawie ich wyjazdu nic nie wiadomo, a w lipcu okazało się nie jadą.
Proszę o kontakt mailowy: [email]

»

Programy do nauki języków