szukam towarzystwa na wyjazd do Anglii

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Jeśli ktoś z was planuje wyprawę do Anglii w poszukiwaniu pracy w ciągu najbliższych kilku tygodni (ewentualnie początek maja) i chciałby podobnie jak ja kogoś do towarzystwa proszę o kontakt : [email]
Mam 27 lat, znam dobrze angielski więc mam nadzieję, że znajdę pracę jeśli nie w Londynie to może w jego okolicach.
Dzięks za kontakt:)
Jeśli jedziesz do UK w ciemno to radze zabrać ze sobą tyle kaski, żebyś miał na przeżycie przynajmniej miesiąca. W samym Londynie cieżko jest znaleźć prace, za dużo Polaków ;)
Spróbuj poszukać pracodawcy w necie zanim wyjedziesz. Znasz angielski więc nie powinno ci to sprawić trudnośći ;)
Szukaj firm w indexach firm i pisz tyle maili ile tylko sie da. Na ktorys w końcu dostaniesz odpowiedź. Oczywiście może okazać się że nie tak szybko jakbyś chciał.
Odradzam pośredników.
Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań :)
Cześć, my jedziemy do Belfastu na początku maja jak Cię interesuje to sie odezwij. e-mail.- [email] 6705861 lub tel. [tel].
wpisałem tyle podan o prace ze trudno mi je zliczyc i nic i dlatego postanowilem ze sie nie doczekam i chyba pojade w ciemno , trudno przeciez znalezc np prace w barze wysylajac cv mailem, jesli znasz jakies strony na ktorych mozna z sukcesem zamiescic cv to bede wdzieczny za rade. dzieki :)

« 

Pomoc językowa