ITC - byl ktos???

Temat przeniesiony do archwium.
hej, chce wyjechac do w. b., irlandii z itc, czy ktos móglby podzielic sie swoimi doswiadczeniami, informacjami na temat tej firmy, interesuje mnie praca pakowanie art. spozywcz., pomoc kuchenna, personel hotelowy, w domach opieki spol., moze cos o tych pracach? termin lipic - sierp (musze sie obronic), za wszelkie informacje z gory dziekuje, pozdrawiam; a moze ktos ma ochote sie przylaczyc:)
czesc, slyszalam o tej firmie-znajomy wyjezdzal i byl zadowolony. Ta firma jest w Krakowie i tam sie sklada dokumenty oraz przechodzi interview.
sama zastanawiam sie nad wyjazdem do UK . jesli sie zdecydujesz daj znak na maila: [email]
pozdrawiam.
ja tez zastanawiam si nad wyjazdem z tej firmy,ale nie wiem czy w ich ofercie sa prace sezonowe.Wiekszosc ofert to prace stale.jezeli wiesz cos na temat pracy na 2-3 miesiace prosze o kontakt.
Cześć, chcesz się wybrać za pomocą tej firmy za granicę, to najwyżej dojedziesz do Krakowa i z powrotem, bo z nimi nigdzie nie polecisz.To jest firma, która tylko chce z Ciebie ściągnąć kasę i obracać nią na swoim
koncie.W lipcu i sierpniu jeszcze na dodatek to na 100% nie wyjedziesz, bo oni Ci nie powiedzą, że to jest za późno tylko ciągle, będą Cie zapraszać na jakieś interview, tylko po to chyba żeby odwiedzić Kraków, bo i tak po tym interview pracy nie dostaniesz.Odracam w 100%.Złożyłam dokumenty w ubiegłym roku, byłam na 3 interview, akceptacje od pracodowcy otrzymałam, ale jak sama widzisz piszę do Ciebie z Polski, wciąż tu jestem i z ITC już rok wyjeżdżam i jakoś wyjechać nie mogę.Beznadziejne biuro.Nie polecam!!!
ja akurat dzisiaj składałem aplikacje w itc.Sam nie wiem co myśleć o tych opiniach,ale uważam że próbować trzeba wszędzie.też szukam pracy i to dość intensywnie,planuje wyjazd z początkiem maja i jeśli ktoś ma podobne plany i już coś nagranego to chętnie się dołączę.
info proszę wysyłać na; [email]
lub na nr [gg] najczęściej po godz.19
pozdrawiam i życzę powodzenia
JA już próbowałam z kilkoma firmami , i jak się okazało nie wynikło z tego za wiele. Moja kuzynka wyjchała z takiej głogowskiej frimy która organizauje tego typu wyjazdy , pracuje za 1000 euro na miesiąc , warunki miała określone przed wyjazdem.Ja też od nich zamierzam jechaćw lipcu.
W azie pytanek mój meil [email]
czesc, rowniez korzystam z uslug tej firmy,interesuja mnie podobne stanowiska, nie mam teraz mozliwosci opisywac dokladnie, napisz, moj e-mail: [email]
Witam was serdecznie na forum jestem nowy i pozdrawiam musimy sobie pomagac ! w tych ciezkich czasach. Basia moj numer gg to 2650307 mail [email] moj znajomy wyjechal z tej firmy itc z Krakowa do Anglii to jest kolega mojego przyjaciela chwali sobie prae podpisali z nim umowe na rok skontaktuj sie ze mna to porozmawiamy na gg ja tez chcialem zlozyc aplikacje do tej firmy napisz do mnie:)chce bardzo jechac do anglii moze sie poszczesci juz mam troche informacji gdzie tam na miejscu trzeba sie ruszyc .
widze ze mamy takie same plany (co do miejsca pracy i terminu wyjazdu- tez sie bede bronic) i tez wlasnie szukam info o itc.
Przyłączam sie wiec a to mój mail [email]
pozdrawiam :)
dagmara
hallo możesz podać namiary tej firmy z głogowa
hallo możesz mnie przybliżyć rozmowe na temat pracy w siedzibie ITC i czy bardzej preferują osoby które wyrażają chęc wyjazdu na długi okres czasu, czy bardziej wola kobiety czy męzczyzn moj adres [email]
Witam. Zacznijmy od tego, że nie wszystko to co przeczytamy na forum jest wiarygodne. Po pierwsze firmy o których piszecie też dbają o swój interes i zamieszczają posty z fałszywymi informacjami na temat firm konkurencyjnych, więc nie bierzcie sobie do serc tych postów. Pozdrawiam.
Cześć. Mój chlopak wyjechal 9.06 z ITC. polecial do Manchesteru. Taki wyjazd ma swoje plusy i ma minusy. Pani Karolina, która zajmowala sie jego sprawa w polowie sie rozchorowala i niestety nikt jej nie zastapil wrocila dopiero tydzien przed odlotem i na gwalt wszystko zalatwiala. Konrad pojechał tam jako kucharz, rozmawial wczesniej z pracodawca po angielsku i wydawalo sie wszystko ok. Z lotniska odebral go kierowca i pojechali do hotelu (www.nunsmere.co.uk) w ktorym mial pracowac . Wczesniej podpisal kontrakt na rok a za zarewanie tego kontraktu zarowno przez jedna lub druga strone trzeba zaplacic. Na miejdcu okazalo sie ze jest tam wielu obcokrajowcow ktorzy kontaktowali sie bezposrednio z hotelem i przyjechali do pracy i moga zrezygnowac z pracy z misiaca na miesiac. Poza tym mieszkanie jest ok. NIskie koszty utrzymania w domu dla sluzby z reszta bardzo fajnym ( 27.5 funta na tydzien) wyzywienia za darmo, ale z kazdej pensji pracodawca zabiera 150 funtow i calosc wyplaca dopiero po zakonczeniu kontraktu. Takze nie jest najgorzej. Ja rowniez tam jade za miesiac ale juz sama bez posrednictwa ITC. Powodzenia i pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.