Wyjazd pod koniec maja

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, ja tez wyjezdzam do pracy do Anglii pod koniec maja, poczotek czerwca, napewno nie do londynu:( myslalam raczej o jakiejs nadmorskiej miejscowosci, z jezykiem nie ma problemu. Gdyby ktos cos wiedzial na ten temat, albo moze ktos chcialby sie przylaczyc, to piszcie. Kazda rada czy propozycja mile widziana:)
ja mam zamiar sie wybrac! tylko u mnie gorzej z jezykeim!!!ale z checia bym sie wybral:) pozdro
Hej! A skąd będziesz jechać i kiedy dokladnie? Bo ja też mam zamiar ;-)

Jaka praca cię interesuje (pytam - bo szukam kogoś z kim byloby raźniej jechać i najlepiej razem mieszkać i pracować ;-) )
ja tez sie pisze na to!!!! co wy nato
hej, ja też zamierzam wybrać się w okolicach maja i czerwca do Anglii. Niestety tylko nie mam z kim jechać, nie mam też jeszcze pracy ale szukam cišgle. Jestem z Gdańska, 24 lata, FCE, po turystyce i hotelarstwie.
[gg] jakby co piszcie
heh dajcie mi ludzie znac ja jade za 2 tygodnie do "jakies nadmoroskiej miejscowosci" bo wtedy sie sezonik zaczyna...mozna bylo by sie siakos probowac dogadac [gg] :]
oooo ;-D ja też z gdańska ....

jakby ktoś chciał już tak konkretnie to mailujcie [email]

pzdr : )
hej, podaje ci mojego maila, napisz jakie masz plany, gdzie konkretnie chcialabys jechac. Jesli to nadal aktualne z twojej strony to moze jakos sie dogadamy:) Moj mail: [email] p.s. ja jestem z krakowa
ten ostatni post byl skierowany do Niny24:)
Hej ja rownierz wybieram sie do uk w ciemno.Mozemy cosn zamieszac ale trzeba nas przynajmniej ze 4 ,aby oplaty byly niziutkie.Odpisz na maila. [email]
Temat przeniesiony do archwium.