Praca w Wielkiej Brytanii

Temat przeniesiony do archwium.
Pod koniec czerwca mam wyjazd do Anglii z dziewczyną, mam kilka namiarów z tego dwa bardzo pewne. Jednak będe tam mógł zostac tylko do około 15 września. Zostaną po nas dwa miejsca. Jeśli jest ktoś zainteresowany pracą bądź to za barem bądź w restauracji niech da znać. Uda się coś załatwić dodatkowo jeżeli dostanę odpowiednie warunki służę pomocą już na miejscu w Anglii, tanie miejsca noclegowe, praca itp. Lubię pomagać innym ludziom. Kto jest zainteresowany póki co prosze o kontakt.

[email] - pozdrawiam.
hej
jestem studetka i w wakacje tez wybieram sie do anglii z moim chlopakiem i kolezankami czy nie masz jakiejs dodatkowej ofert pracy przynajmniej dla dwojga z nas?bylabym bardzo wdzieczna za wszelkie informacje
z gory dziekuje
pozdrawiam natalia
Cześć. Jesteśmy dwiema dziewczynami ze Słupska, również poszukujemy pracy, ale jak sam wiesz nie jest to takie łatwe. Jeżeli byś mógł to bardzo prosimy o jakieś namiary dotyczące pracy, a przede wszystkim gdzie jej szukać aby była pewna. Ostatnio przeglądałyśmy internet ale za wiele ofert nie było. Czy może znasz jakąś konkretną strone? Czekamy na Twoja odpowiedź. Pozdrawiamy. Aneta i Joasia
nie wiem czy nie jet za pozno ale jetesmy zainteresowni,mamy 2 letnie doswiadczenie za barem za graica
Nigdy nie jest na wyjazd za pozno :-)
hej! też uwarzam że nigdy niejest za pozno żeby wyjechać.Ale szczeże mówiąc obawiam sie że ktoś mnie wykręci albo pracodawca b edzie mnie traktował z góry..Szukam jakiś znajomości,kogoś kto mi pomoże zapoznać sie z rynkiem pracy w uk.Mam nadzieje że odpwiedz dostane.Dobra teraz już mykam bo zaraz musze jechać na kurs..kelnerka barmanka z jezykiem obcym..hehehe Miłego dnia!
jezeli mialbys jakas propozycje pracy to prosze daj znac bo ja ze swoim chlopakiem wybieramy sie w październiku do Angli w poszukiwaniu pracy i nie bardzo wiemy od czego zacząć. Czekam na odpowiedź pod adresem [email] .Pozdrowienia
witam. Ja wybieram sie z dziewczyna na poczatku pazdziernika do UK wiec tez ciagle szukamy. Jak cos macie to prosze o odpowiedz. Z góry dzieki
a to moj email: [email]
jestem zainteresowna praca z moim chlopakiem on umie angielski b. dobrze ja nie za bardzo ale rozumiem duzo tylko z mówieneim gorzej ale dam sobie rade chce jechac i zarobic na weselę. Mój adres [email]
przesle jego cv na twój mail
Temat przeniesiony do archwium.