Praca ze słabą znajomością języka

Temat przeniesiony do archwium.
Siemka! Czy mam szanse znaleźć pracę jeśli do tej pory nigdzie nie pracowałem? W tym roku skończyłem liceum profilowane (profil elektroniczny). MAturki nie udało mi sie zdać :( tak poza tym to z językiem jest u mnie ciężko. Angileksiego wogule nie kumam, z niemca troche łapię. Z ustnej miałem 60%. Jak wyżej jush pisałem, czy mam szanse na znalezienie jakiejkolwiek i gdziekolwiek pracy za granicą? Czy zna ktoś może dobre strony które mają oferty dla takich jak ja? A może ktoś pojechał (ze znajomością języka podobny do mnie) i znalazł pracę? Możę ktoś chciałby ze mną spróbować pojechać za granicę? mieszkam w województwie warmińsko mazurskim. Proszę o jakikolwiek kontakt [gg] email: [email] lub na forum. Dzięki za przeczytanie tego i jakąkolwiek odezwę do mnie.
Sa takze prace w ktorych wystarczy podstawowa znajmosc jezyka sa to np osoby sprzatajace ,albo prace w fabrykach np jako pakowacz.Jak z twoim angielskim jest bardzo slabo to lepiej jechac do miejsca gdzie jest duzo Polakow,wtedy jest szansa,ze ktos Ci pomoze.Nie polecem wyjazdu w ciemno szczegolnie w twoim przypadku.Wysylaj cv do roznych agencji zaznaczac ze twoj angieslki jest slaby...moze cos sie trafii
Osoby bez jezyka i bez doswiadczenia, czyli bardzo slabi to osoby ktore sa za granica najczesciej wykorzystywane przez pracodawcow, roznych posrednikow i wspollokatorow.
Jezyk danego kraju trzeba znac glownie dla siebie, zeby czuc sie pewniej i nie dac sie wyrolowac. Tacy jak ty to osoby placace slone prowizje za cokolwiek, za byle glupstwo. Ja za znalezienie pracy w Irlandii - dodam, ze SUPER PRACY - nie zaplacilam ani grosza.
Więc widzę że będę miał problem wyjechać i se zarobić dużo kaski. Chciałbym zarobić chociaż z tyle bym mógł se spokojnie tam żyć i wrócić po trzch miechach i se kupić jakiś samochodzik (nie myślę o polonezie). Może zna ktoś jakieś adresy dobrych agencji? Albo ktoś mógłby mnie wkręcić w jakiś dobry interesik. Nie boje się cieżkiej pracy. Siedząc za granicą mógłbym pracować około 13h dziennie. tak by mi zostało z 9 godzin na sen :). Dzięki za wpisy.
Jesteś idealnym kandydatem dla firmy z Kutna:)