Praca w Anglii dla niepełnoletnich

Temat przeniesiony do archwium.
Czy jest szannsa że jeśli mam 17 lat i wyjade do anglii to znajde jakąkolwiek prace??? Czy był tam ktoś i tak właśnie pracował jako niepełnoletni???
Jestem wlasnie w anglii (mialam juz zalatwiona prace).Kiedy przyjechalam nie mialam jeszcze 18 lat ale jestem pewna ze cos bym znalazla.Dlatego wydaje mi sie ze jakas prace zawsze mozna znalezc(bedac niepelnoletnim) ale lepiej miec 18 lat.pozd
A czy jest szansa, ze dopiszesz sie do istniejacego topicu zamiast zakladac kolejny?
Ja też jestm strasznie ciekawy czy można bojeśli będe mógł to chętnie wyjade zarobić pare funtów i podszkolić się w angielskim
A jaką zdobyłaś pracę będąc niepełnoletnia?? I jeśli można wiedźieć to ile zarabiałaś?? Ja mam nadzieję znaleźć jakąś pracę... tylko że jest problem że mam 16 lat i wątpie żeby jakiś pracodawca był zainteresowany... Czy trzeba znać bardzo dobrze język??
moj znajomy w lipcu 2005 pojechal do Anglii do pracy, choc 18 lat skonczy dopiero w 2006 roku, ofert pracy dla niepełnoletnich jest mniej, jednak są, jemu trafiło się sprzątanie za (przeliczając na polskie) ok 25-30 zł za godzinę, opłacalne?!
Jak mam 16 lat to mogę znaleźć jakąś pracę w anglii???????????
gdzie sie szuka takiej pracy?....czy sa jakies specjalne instytucje do tego?? czy jedzie sie po prostu w ciemno i liczy sie na troche szczescia??
jest praca na czarno??
ja tez szukam pracy za granicą jeżeli ktos mógłby pomóc to prosze pisac na meila [email]
Ja też jestem niepełnoletnia...i myślę o wakacyjnym wyjeździe do pracy zagranice, aby zarobić troche kasy...może macie jakieś pomysły albo namiary?? Może razem uda się coś wymyślić i załatwić. Chętnie z kimś porozmawiam mój nr.[gg]
Hej!! właśnie też nie mam jeszcze ukończonych tych 18 lat.jeśli możesz to napisz mi gdzie i jak załatwiłaś sobie tą prace.wielkie dzięki. buziaki pa. rnodezwij sie jak możesz na [gg] lub email [email]
Witam!rnJa też szukam pracy i mam 17 lat. Słyszałem, że podobno w Leeds można szybko ją znaleźć. Jeśli ktoś miałby namiary i wiedział jak się to wszystko załatwia proszę o kontakt [gg] email [email]
jestem w podobnej sytułacji również szukam pracy czy znalazłeś cokolwiek jeśli tak proszę o odpowiedź
zapomniałem dac namairy [email] i [gg]
hej ja bym chciala sie cos dowiedziec o pracy za granica na wakacje mam 17 lat i czekam na odpowiedzi na moim e-mailu [email] dzieki z gory i pozdrawiam...
czesc masz 16 lat w wakacje koncze 17 szukam pracy w angli na cale wakacje.jak ktos moze mnie wkrecic , albo zna kogos kto moze to bardzo prosze o pilny kontakt [gg] lub [email] z gory bardzo dzieki.
Szukam pracy, mam 17 lat, znam dobrze angielski. Mogę wyjeżdżać od 1 czerwca do 1 września. Praca na zmywaku w kuchni, porządkowa itp. Mój kontakt: gg.55[tel]e-mail: [email]
Witam mam 17 lat, 18 kończe w listopadzie i bardzo chętnie podejme prace na wakacje . Z angielskim nie jest źle podejme sie pracy w magazynie przy zmywaku itp. prosze o kontakt [gg] [email]
Jesli znalazła by się jakas praca to daj znąć ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Programy do nauki języków