naprawde nikt nie slyszal o zadnym angielskim banku?
[konto usunięte]
13 paź 2005
LLoyds TSB
[konto usunięte]
17 paź 2005
wszystkie wymagają to samo-potwierdzone miejsce zamieszkania i pracy nic nie kosztuje zołożenie konta i jego prowadzeni żadnych kosztów związanych z kartą i wypłatami gdziekolwiek pozdrawiam
[konto usunięte]
18 paź 2005
moim zdaniem najlatwiej zalozyc konto w HSBC, nie jest zlym bankiem i jeszcze nie mialam z nim problemow. Mam rowniez konto w Barcley'sie ale tam jest sporo komlikacji nawet przy zmianie adresu. Polecam HSBC. pozdrowki
[konto usunięte]
31 paź 2005
mam pytanie czy majac konto w HSBC moge w Polsce wyplacac z tej karty, z jakiego bankomatu i na jakich warunkach. Czy pobierane sa prowizje?
Magdalene
31 paź 2005
Nie mozesz, poniewaz jak zakladasz konto w HSBC to dostajesz taka zwyczajna karte ktorej mozesz uzywac tylko w bankomatach HSBC. Chyba, ze bedziesz miec karte kredytowa.
pzdr!
[konto usunięte]
02 lis 2005
mozesz placic karta z HSBC w polsce i wybierac z niej pieniadze pd warunkiem ze nie jest to tylko zwykly swich ale maestro. pieniadze przeliczane sa po kursi bankowym z danego dnia (czyli duzo gorzej niz w kantorach. mam konto od dwoch lat w HSBC - nie jest zle
[konto usunięte]
14 kwi 2006
Nie polecam barclays bank wszystko sie wydaje ok na poczatku ale jak zaczna sie jakies problemy typu zla literowka na twojej kredytowce to mozez cekac miesiacami na nowa albo przewoznik wzial mi z kata dwa razy to w banku czekam juz trzeci miesiac na zwrot zserwis beeeeeznadzeja
Czyli to znaczy ze moge wyciagnac w Polsce pieniadze z konta, jesli mam zwykla karte HBSC(bankomatowa)???? Jest tylko jeden oddzial, w Warszawie jak sie nie myle???