Wyjazd do pracy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich,mam 20 lat jestem tegorocznym maturzystą,mieszkam w Rzeszowie,wczoraj pisałem ostatni egzamim(zawodowy), teraz nic mnie już nie zatrzymuje przed wyjazdem, dlatego chciałbym wyjechać do pracy do Angli jak najszybciej do końca sierpnia.Najchętniej chciałbym pracować w jakiejś fabryce na taśmie, pakować np owoce itp,jeśli ktoś planuje również jechać to będzie mi miło, razem zawsz raźniej. Czy znalazł by się ktoś kto mógłby mi pomóc w znalezieniu mieszkania i pracy byłbym bardzo wdzięczny za pomoc pozdrawiam Sebastian
A jaki region by cie interesował...?
Witam,myślę że oprócz Londynu(zbyt duże koszty mieszkaniowe), region nie ma znaczenia jeśli miałbym pracę i mieszkanie.
No dokładnie Londyn jest za duzy i koszta utrzymania są wysokie ja osobiście pracowałem w Scherness on Sea male nadmorskie miasteczko bardzo fajnie blisko moze do pracy blisko, a pozniej przeniosłem sie do Szkocji do Dundde nieporownywalna roznica w Anglii za wynajecie pokoju placilem 320 funtow miesiecznie a w szkocji 220 funtów jest wielka roznica w kosztach po dwoletnim pobycie jestem w Polsce teraz mam zamiar wrócic na wyspy pod koniec roku.Dam ci taka rade nie szukaj tu ludzi ktorzy załatwia ci prace jedynie ktos moze ci poradzic a konkretnych ofert raczej nie otrzymasz jak cos to pisz do mnie na priv mozemy pogadac i cos pomyslec jestem z Krakowa mam 23 lat.