Siema, jestem Ania, lat 25 i szukam koleżanki do wspólnego wyjazdu do Londynu w marcu. Najlepiej by było gdybyśmy miały mniej wiecej podobne prioritety i pogląd na sytuacje. Jadę do Londynu, bo to jest od lat moje marzenie, uwielbiam muzykę, kulturę, poczucie humoru, architekturę, multikulturalizm, brytyjski akcent, chcę tam ŻYĆ, a nie jeść tynk ze ścian i pracować 24 h/ 7 i nigdzie nie wychodzić żeby jak najwięcej zaoszczędzić. Chcę nauczyć się płynnie angielskiego (teraz mówię na w pół płynnie że tak to ujmę :P), także szukam osoby otwartej na znajomości z różnymi nacjami, absolutnie nie zamykanie się w polskiej enklawie... Co do otwartości lubię czasami się pobawić, iść na koncert, piwo, powygłupiać się, poszaleć, ale z drugiej strony lubię też spokojnie spędzać czas na spacerze czy rowerze, czy po prostu cały dzień przesiedzieć w pidżamie scrolując fb/oglądając filmy/czytając książki także fajnie by było gdybyś też lubiła to co ja. Jestem w 100% zdecydowana także proszę o kontakt tylko osoby, które też są zdecydowane.
Pisz na [email]
Cheers!