kto wyjezdza do Bristolu w czerwcu??

Temat przeniesiony do archwium.
Ja na pewno, wiem ze jest bezposredni samolot z Berlina do Bristolu, jesli ktos tez planuje taki wyjazd na poczatku czerwca dajcie znac;]razem razniej;]
Hej!ja wyjezdzam do bristolu okolo 15 czrwca,nie wiem gdzie w Polsce mieszkasz ale sytuacja w krk wyglada tak ze bedzie uruchomiona tania linia lotnicza bezposrednio do vristolu ale dopiero esay jet ale dopiero od 21 lipca,jak narzie pozostaje mi autokar pozdrawiam justyna
a co justa w ciemno jedziesz czy juz maasz robote? bo ja tez mam zamiar sie wybrac cos w polowie czerwca do angli. (w ciemno) :(
czesc, jedziesz do bristolu sama czy przez jakieś biuro? napisz skąd jestes , bo ja tez chciałem jechac wczesniej do bristolu - miałem oferte pracy tam, ale samemu mi się nie chce jechac :/ odp pozdr
jaką oferte pracy? poka namiary to moze i ja sie tam wkręce i razem pojedziemy:]
hej ,wiec ja wyjezdzam autokarem 14 czerwca z Krakowa,podrozuje niestety tez sama ,napisz skąd jesteś moze uda nam sie zgrać terminy i oczywiscie miasto ..pozd
ja jestem ze Świnoujścia a terminy wszystko jedno wazne ze po 10czerwcu
hejjj gucio napisz na adres [email] pozdrwiam
to naqpisz do mnie na [gg]
heyka ja tez jade do Bristolu...tylko wlasnie jeszcze nikogo nie znam i tak szukam ...:) Mnie znalazla taka babka w interenecie i jade pracowac do pensjonatu
kurde mi zostaje jechc autokarem buuu z Poznania to jakos 25 godzin jazdy buuuu;(
Jesli ktos juz jest na miescu lub sie wybiera prosze o kontakt [email]
pozdrawiam
No to widze ze polaków nam troszke sie zbierze w Bristolu:), ja pojawie sie 17(samolotem:P), pozdrawiam
witam!ja też jadę do bristolu ale dopiero w sierpniu.Tylko że ja lecę z Krakowa liniami easyJet,jest bezpośrednie połączenie i to tylko dwie odziny lotu.Więc jeśli ktoś też leci to może da znać:)Ja wylatuję dokładnie 14 sierpnia i zostaję do paździertnika.Więc jak?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa