Jobspec International Recruitment Solutions

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |
Witam,
Mam pytanie: Czy moglby ktos mi by napisal o agency Jobspec International Recruitment Solutions czy ktos pracowal z nimi?
z gory dziekuje
pozdrawiam
hejrnz tego co wiem to nie jest sciema, moj znajomy wyjechal naprawiac telefony i jest zadowolony, wiekszosc jest tak jak mu powiedzieli a do tego nie wzieli on niego kasy, co jest dziwne (nawet za sprawdzenie angielskiego). Sam z nimi nie wyjezdzalem wiec nic powiedziec nie moge. powodzenia
No własnie też mnie zastanawia ta firma....moze ktos coś jesczze o niej wie?
wyjezdzam z nimi 12 pazdziernika do pakowania pod Liverpoolem. Stawka w miare dobra, zalatwiaja zakwaterowanie, pytali mnie ze jak chce jechac z dziewczyna to moge mieszkac z nia w pokoju. Na razie wszystko wyglada dobrze, dostalem potwierdzenie z Agencji w anglii ze praca na mnie czeka, mam zabrac tylko kaucje za mieszkanie. najwazniejsze ze Jobspec nie bierze kasy, z tego co wiem to oferty sa jakie sa ale za to jedzie sie przez nich bez przygod co potem w TV pokazuja :) jak bede na miejscu to sie odezwe, siemka
Mam z nimi jechać tydzień póżniej niż Ty,tzn19 pażdziernika.Byłbym niezmiernie wdzięczny za chociaż kilka słów czy można bez obawy jechać.Z góry dzięki i może do zobaczenia na miejscu.Pozdrawiam i życzę powodzenia.[gg] lub [email]
firma mnie rowniez interesuje i rowniez prosze o opinie na jej temat, ale chcialbym takze wiedziec jakie prace oferuja, warunki zamieszkania itprnmoj nr [gg]
Ta firma jest ok, nie macie czego się obawiać.Sprawdzona i rzetelna.
Karol.karol
Napisz prosżę, jak dojedziesz do pracy, jak to wszystko w rzeczywistości wygląda (zgodność z proponowanymi warunkami itd.). I czy Jobspec załatwia Ci pracę dla innej agencji pracy w UK, która potem
wynajmie" Cię pracodawcy? Na jak długo masz kontrakt?
Marco_2008 i Karol_karol byliście na jakimś spotkania rekrutacyjnym czy tylko przez telefon (bo tak się to ponoć odbywa) jest rozmowa po angielsku itp ??

Z góry dzięki za odpowiedź.
Rozmowa tylko przez telefon (sprawdzanie angielskiego),chociaż jest możliwość pojechania na miejsce.Nie pobierają żadnych pieniędzy.Trzeba tylko wziąć ze sobą 100 funtów na kaucję za mieszkanie i 100 za tyg czynsz.No i cos na życie po wypłata po przepracowanym pełnym tygodniu w piatki.Firma wydaje się wiarygodna.Czekam jeszczę na konkretną datę wyjazdu,ale jestem zdecydowany.
Mała pomyłka:100 funtów za 2-tygodniowy!!! czynsz
hej
Ja również poszukuję info o tej firmie. Dostałem pozytywną odpowiedź itz. Spotkam się osobiście z Panem Pawłem w tygodniu. Napiszę gdy będę wiedział dokładnie co i jak. Póki co, wszystko wygląda w porządku.
Pozdrawiam

W razie pytań
moj mail: [email]
Marco daj namiary na siebie ,ja tez tam mam jechac
712437 to moje gg
Karol karol i co ?jak tam, jest?
Pewnie dziś był pierwszy dzień w pracy.
witam! ja również dostałem prace przez Agencie JobSpec do pracy w Fabryce w miejscowosci Crewe pod Liverpoolem, do pakowania tel. kom, lub chleba, czekam narazie jeszcze na wiadomość z JobSpec na dakładną date mojego wyjazdu, wszystko narazie wygląda dobrze, podaje namiar na siebie [gg] moze ktos bedzie jechał w tym samym terminie co ja to się zabierzemy razem, pozdrawiam!!!
Czesc Wszystkim, a gdzie ta agencja ma swoje biuro?podajcie jakies namiary na tre firme , bo nie wiem jak sie z nimi skontaktowac..czy maja jakas strone internetowa.podajcie numer telefonu rowniez prosze. bede wdzieczna
znalazlam juz ich strone . powiedzcie mi tylko prosze co to jest ten
numer ref. prac100 w języku angielskim .????? bo nie rozumiem tego skrotu na ich stronie. interesuje mnie oferta pracy przy produkcji i tam pisza aby przeslac cv i list motywacyjny oraz ten numer.....
Wpisz "prac100" w tytule maila do nich lub w treści maila i po problemie.rnLudzie - bez obrazy - po co wy tam chcecie jechać, jeśli jesteście tacy niezaradni....
ja juz czekam prawie tydzien na wyjazd i co i nic nawet sie do mnie nie odezwą i tak zawrucic komus glowe a pozniej miec go za przeproszeniem w dupie, taka prawda na temat tej firmy
Hej ja juz czekam ponad tydzien na odpowiedz i co dzwonie to odpowiedz brzmi jutro napewno bedzie odpowiedz i takciagle chyba sobie w kulki lecą heheh cos tam mi sie wydaje, czy to nie ściema jakaś
Ja juz tą firme skreśliłem, dzwonili do mnie ze maja prace ok, dostałem ja, czekalem na wyjazd, mowiono mi przez tel. jak dzwonilem ze w przeciagu 1-3 dni dadza mi odpowiedz z dokładna data wyjazdu, niestety mija juz 6 dzien i nic zero odzewu, zadnego meila, poprostu to jest jakies niepowazne, zrezygnowałem z 2 ofert wyjazdu do UK, bo ta wydawała mi się bardzo interesujaca, a teraz tego bardzo żałuje.
Jestem dokładnie w tej samej sytuacji. Co o tym myslec?

Moj e-mail: [email]

Piszcie prosze jesli u was cos sie ruszy.
U mnie to samo....kazali podac termin kiedy moge przyleciec a jak podalem termin
i zarezerwowalem lot to sie okazalo ,ze nie moga sie dogadac z angolami.
Musiałem odwołac rezerwacje a teraz sie nie odzywają.
Chyba dam sobie spokój z nimi...
Widzę, że do dośc popularne zjawisko w tej firmie. Jestem w stanie zrozumieć, że pojawiają się pewne trudności w ustaleniu szczegółów z brytyjskim pracodawcą ale uważam, że o wszelkich poczynaniach czy też erapach Jobspec powinien powiadamiać nas.. kandydatów. Brak odpowiedzi na e-maile, trudności z dodzwonieniem sie hmm dośc komiecznie to wygląda. obiecano 1 do 3ch dni a mija tydzień i dalej nic. Termin wylotu ustalony, ale biletu nie zarezerwowałem. Poczekam, może się odezwą? a moze i nie heh Póki co prowadzę rozmowy z innymi firmami. Może nie wszyscy w ten sposob podchodzą do sprawy.

Pozdrawiam

Jeśli ktoś ma ochotę podzielić się informacjami lub wnioskami związanymi z jobspec.. Piszczie: [email]
A moze praca w Londynie? www.securityofficer.pl
Dla mowiacych b.dobrze po angielsku.
Niepowazna firma troche.Oglaszaja sie ze niby maja tyle ofert ale jak co do czego to kaza czekac i czekac w nieskonczonosc.rnNp.maja ogloszenie o poszukiwaniu recepcjonisty na Stansted.Ogloszenie to ukazuje sie zeby nie sklamac od 5 miesiecy.No chyba mi nie powiedza ze przez prawie pol roku nikogo nie znalezli.rnDalem sobie z nimi spokoj.
witamrnniestety ten sam problem :( brak konkretnego terminu wyjazdu ciszaaaaaaaa pozdro [email]
Oddzwonili dzisiaj do kulku osób. Do mnie oczywiście nie :) wiec sam zadzwoniłem i podobno gdzieś zawiruszyło się moje cv hehe jutro mają zadzwonić do mnie i konkretnie się dogadamy. Odiwedzę siedzibę firmy w poniedziałek - mam taką nadzieję. Rozmowę na żywo opiszę na forum oczywiście. Mam sporą listę pytań i podejrzewam, ze wszystko będzie jasne..
Pozdrawiam
jestem w podobnej sytuacji, termin wylotu umowiony (24 X), bilet kupiony, mailowo potwierdzilem date wylotu w jobspec, a z ich strony cisza, zastanawiam sie nad oferta innej firmy
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |

« 

Nauka języka

»

Au Pair