Jeśli chodzi o agencję atm z Lublina chciałabym przestrzec wszystkie osoby,które mają zamiat korzystać z jej usług ponieważ mogą zostać na lodzie.Ja i mój chłopak wszelkie formalności załatwiliśmy na początku marca.Agencja posiadała wszelkie dokumenty,pracujący tam facet zapewniał, że wszystko będzie jak najbardziej ok, bo mamy certyfikaty i doświadczenie zawodowe.Ofertę pracy mieliśmy dostać na przełomie maja i czerwca(jako termin wyjazdu podaliśmy 30 czerwca).Jednak z tych zapewnień oczywiście nic się nie sprawdziło,szczerze to nie wiem za co oni biorą kasę ponieważ później dowiedziałam się jak wygląda procedura szukania przez nich ofert pracy. Zadnej pracy nie znaleźli, w dodatku mają straszny burdel w dokumentach, po miesiącu zorientowali się że nie mają listów motywacyjnych chosciaż wcześniej twierdzili, że nie są potrzebne, poza tym nie wysłali do fundacji z którą współpracują naszych certyfikatów, bo im podobno zaginęły.Tak więc jeżeli chcecie mieć pewność, że wszystko odbędzie się zgodnie z planem poszukajcie lepiej innej agencji.Moim zdaniem ludzie pracujący w tej są po prostu niekompetentni.