Agencja Christopher Martin z Krakowa

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś z forumowiczek albo z forumowiczów miał jakieś doświadczenia (pozytywne albo negatywne) z agencją pośrednictwa pracy Christopher Martin z Krakowa?
a masz wiecej szczegolow o tej agencji, adres, nr tel, email - jaka praca, gdzie - gdzie sie reklamuja -itp
Strona www to:
www.cmart.pl

Proponują pracę w Anglii, twierdzą,że są częścią międzynarodowej sieci.
W Polsce mają oddział w Łodzi i w Krakowie.
W Krakowie reklamują się na targach pracy, obiecują pracę m.in w Londynie.
Co do siedziby ich oddziału w Krakowie na stronie www są dwa różne adresy:
uL.Bracka 12 i Plac Wszystkich Świętych 6 (możliwe,że zmieniali siedzibę a nie zaktualizowali podstrony z adresem siedziby).
Szukam osób, które miały już z tą agencją do czynienia.
ja miałem. 2 x egzamin z języka przez telefon. Potem Cię wzywają na rozmowę do Krakowa, oczywiście też po angielsku. Wyjeżdżam z nimi 23.02 do Newcastle
aha, żadnych opłat nie biorą
Ja mialam juz jedna rozmowe telefoniczna.Teraz czekam na druga(podobno w poniedzialek),a podpisanie umowy przez internet.Czy Twoj wwyjazd doszedl do skutku??Po pzeczytaniu tych kilku opini na temat tego biura to troche sie zastanawiam czy sie zdecydowac na wyjazd.
Do wszystkich pytajacych o to czy agencja powina brac czy nie?jasne ze nie powina pobierac ani zlotowki za posrednictwo.Sam osobiscie korzystalem z doradstwa agencji christipher martin z krakowa nie wzieli zadnych pieniedzy a zalatwili mi prace ktora zmienila moje zycie naprawde polecam.POZDRAWIM powodzenia
A mozesz napisac cos wiecej o tej agencji? Gdzie pracowales/pracujesz za ich posrednictwem? Czesto maja oferty na lotniska dla kelnerow/kelnerek, czy warto im zaufac w posrednictwie?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia