praca w pakowalni cd w londynie

Temat przeniesiony do archwium.
od 3 tygodni pracuje w wysyłkowej wypożyczalni płyt CD / DVD i gier. Pracuje w
dziale, tóry zajmuje się odbieranie zwrotów, rozpakowywaniem i kierowniem płyt
do odpowiednich taśmociągów (to wlaciwie robi automat skanyjący kody kreskowe)
Robota jest całkiem niezła - nieco nudna, ale człowiek sie nie przemęcza :)
Z tego co sie orientuje, to nadal poszukują tam pracowników (70% ekipy to
pollacy)
Do pracy mozna się zgłosić na stronie www.praca.gud.pl
Powidzenia i do zobaczenia na nocnaj zmianie (w nocy płaca najlepiej - 7,25
funia na godzine :)
Hejka mozesz odezwac sie na gadu 1394397.Pozdarwiam
Hej:) Do mnie jakbys mogł to tez sie odezwij:P moje [gg] Pozdrawiam
Heyka:) jesli bys mogl to ze mna tez sie skontaktuj...:) to moj [gg]
Cześć, ja też chciałbym wyjechać za granicę, było by miło gdybyś sie ze mną skontaktował. Moje [gg]
aha podaje jeszcze maila [email] . Pozdrawiam
też prosiłabym o kontakt [gg]
na moje gg jak bys mogl tez sie odezwij6673543
Ja też bardzo chce wyjechać do pracy nie ważne jakiej byle do Anglii jak masz jakąś pewną oferte to napisz prosze numer [gg]
Tak, pewnie wszyscy pojedziecie. Tylko po co zostawiacie swój nr gg zamiast sami wysyłać maile lub składać swoje CV na podanej stronie internetowej. Czy wy naprawdę sądzicie, że potencjalny pracodawca będzie chciał z wami rozmawiąc na gg? Trochę samodzielności. Ale i tak wam wszystkim życzę znalezienia fajnej pracy w Polcse czy za granicą :)
hej
Czy ta praca jest skierowana tylko do mezczyzn czy takze do kobiet?
czy znajomość języka jest konieczna jeśli tak to na jakim poziomie?
Hej
Czy ktoś mógłby napisać mi jakiego e-maila ma ta firma na adres [email] Z góry dziękuj Kinga
Hajfes czy mógłbyś napisać coś więcej na maila?? paulina_be88interia.pl
np gdzie mieszkasz i coś więcej o tej pracy
Hajfes z nieba mi spadłeś człowieku daj mi znać jak ta oferta jest aktualna
mój e-mail [email] a [gg] . Czekam na odpowiedź
czesc mozesz mi przeslac jak tam sie dostac na emaila
kinoll-
to samo mnie ciekawi tez na innych watkach tutaj na forum. Ktos podaje email, zeby tam sie bezposrednio zwracac, a wszyscy prosza zeby do nich sie odpisalo. Czy wszyscy tak szybko czytaja, ze nie zauwaza podanego emaila.
Witam sluchajcie na tej stronce jest cos nie tak ja tam sie juz rejestrowalam tysiace razy i nic ,jezeli macie jakies namiaryna ta firme to dajcie to na forum dzieki
witam odczytałem wlasnie twój temat na forum i mam do Ciebie pytanie gdzie jest dokładnie ta praca w której cześć angli. {pewnie cię już setki osób dręczy o tą prace ale ja i tak postanowił napisać do Cibie bo moze odpiszesz. Ja poszukuj pracy , bo postanowiłem wyjechac, w zeszłym roku już milem jechac ale zostałem za przeproszenie (wyjebbb..)i nie udało mi sie wyjechać i poszukuje na siłę wyjazdu. Szukam wśród obcych bo zawiodłem sie na najbliższych. proszę o odpowiedz. Pozdrawiam i miłej pracy tu jest jak co mój meil [email]
Witaj :) Fajnie ze dajesz cynk ;) Jeżeli bedziesz mogł to daj znac jakie tam mają wymagania i co ze znajomością angielskiego. Moj mail to [email] Bardzo chciała bym wyjechac na dłuzej bo juz mam dosyc szukania pracy w kraju. Bede wdzięczna za jakieś wiadomości. Z pozdrowieniami Kasia z Lbn
Witam!

7-8 funtów na nocną zmiane to nie dużo. Na ręke ma sie ok. 4 funty. A żeby wynająć pokój potrzeba 60-80 funtów na tydzień (marny pokój, zwykle to mieszkanie 4-pokoje i 8 osób, po dwie w pokoju :) ). Ile z tego przywieziesz do Polski ?

Anyway, Goodluck !
Witam!za cholere nie mogę zarejstrować się do pracy w pakowalni płyt cd na każdej z podanych stron!jak to zrobić???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa