rozmowa w Christopher Martin - hotele kapsułowe

Temat przeniesiony do archwium.
Czy dostal ktos oferte z Christopher Martin do pracy w hotelach kapsulowych na lotniskach w londynie? Wybieracie sie na rozmowy z pracodawca 11, 12 czerwca?
Co myslicie o tej ofercie?
witaj:)
ja wprawdzie na inne stanowisko ale do tej samej firmy startuję:)
nie wiesz jak jest z wymaganiami odnośnie angielskiego?? jakie pytania zadają na rozmowie itd??
pzdr
Comosa
Ja dostałem ofertę i na razie nie wiem za dużo na czym ta praca na polegać. A w czerwcu to się do CM wybieram.
Jest ktos jeszcze z taka oferta? Tez nie wiem dokladnie jak to bedzie wygladac z tymi hotelami i praca w nich. Mam nadzieje, ze pod koniec czerwca/na poczatku lipca beda juz otwarte i nie beda nam przesuwac terminu rozpoczecia pracy. Ma ktos jakies dokladniejsze info ta ten temat?
Wlasnie dowiedzialam sie, ze te rozmowy zostaly przesuniete na lipiec, a wyjazd pod koniec lipca. Macie jakies inne oferty z tego biura w branzy hotelarstwo/gastronomia?
Szkoda, że te rozmowy zostały przesunięte na lipiec, ale jeszcze większa szkoda, że nikt z Fitmy nawet nie wysłał maila do chętnych do wyjazdu.
A wiesz może iness123 czy to jest ostateczne przesunięcie, czy może jeszcze coś się zmieni.
Niestety jak dzwonilam do biura nie mogli podac dokladnego terminu tych rozmow, ale powiedzieli, ze pracodawca najwczesniej bedzie dostepny na poczatku lipca. Konkretna data ma sie pojawic u nich na stronie cmart.pl Szkoda, bo zalezalo mi na wczesniejszym wyjezdzie.
hej iness123.
Nie wiem czy szukasz coś innego w tej agencji czy innej. daj mi znać ,mój mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Zagranica