SAYit! Fce - program

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, czy ktoś korzystał z tego programiku, którego opis znajduje się na stronie http://www.4future.pl . Co o nim myślicie? Z góry thx za odpowiedź
Ja też przyłączam sie do prośby. Słyszeliście cos o tym programie?
Jest to bardzo ciekawy program, mam go od 2 dni. Trudno mi więc napisać uczciwą recenzję, ale wydaje mi się, że warto zainwestować te 99 zł, jeśli ktoś poważnie myśli o FCE w ciągu najbliższego roku.
Czy ten program ma jakiś system powtórek?
Dzięki BJK za odpowiedź. Chętnie dowiedziałbym się też coś więcej o zastosowanym w nim algorytmie optymalizacji powtórek i o wartości merytorycznej tego programu. Nie chciałbym kupować kota w worku bo dla mnie 100zł to nie są małe pieniądze.
SAYit! FCE zakupiłam miesiąc temu i muszę przyznać, że jest to najlepsza pozycja z programów multimedialnych na rynku. Przede wszystkim układ programu jest identyczny jak poszczególne części egzaminu. Tak samo jest z ćwiczeniami, wszystkie typy ćwiczeń z egzaminu również znajdują się w tym programie. Podoba ją mi się jeszcze teksty, są naprawdę ciekawe, a nie jakieś tam bla, bla o Londynie. Wszystko jest udźwiekowione i czyta to z 7 czy więcej lektorów. W ogóle zawartości merytorycznej jest bardzo dużo, jest to program, który nie można przerobić w 2 tygodnie. Prócz tego program ma obszerny słownik i system nauki słowek (taki jak supermemo).
Gorąco polecam, te 100 zł. mi się jużdawno zwróciły.
Dzięki Marta za wyczerpującą odpowiedź. Zdecydowałam, że w najbliższym czasie kupię sobie ten program.
Pozdrawiam.
Tu jest też trochę o tym programie:
http://www.3kropki.pl/p/2/0/sayit_fce.php
Na stronie www.4future.pl jest już demo tego programu do ściągnięcia. Zobaczcie sami jak ten program wygląda i czy wam się przyda. Mi pomógł bardzo. Czekam na nastepne części!
hey, zainteresowały mnie wpisy dotyczące tego programu, postanowiłem go wypróbować. Ściągnęłem demo i... Program niestety nie chce się załadować, wyskakuje taki komunikat "Nastąpi zamknięcie aplikacji z powodu uszkodzenia zapisów w rejestrze systemu należących do programu. Konieczna jest ponowna instalacja programu. Identyfikator błędu: 11001". Sprawdziłem też na kilku innych komputerach z zainstalowanymi różnymi systemami operacyjnymi i sytuacja wyglądała tak samo. Czy ktoś miał może podobny problem jak ja i wie jak go rozwiązać? Bardzo byłbym wdzięczny za wszelką pomoc
Nie jesteś sam...
Mnie ukazał się komunikat "Unable to find the ftp client file, please reconfig the plugin!"
Dałam sobie spokój z tym demo, po prostu od razu zamówiłam program. Jednakże producent tego programu juz na starcie ma u mnie mały minus za to demo.
Pzdr.
mam identyczny problem, może ktoś pomoże?
Z przykrością musimy przyznać, że w demie SAYit FCE znajdującym się na stronie 4future.pl wystąpiło nasze przeoczenie - demo odczytuje zapisy z rejestru, które znajdują się wyłącznie w pełnej wersji programu.

Dziś wieczorem na naszej firmowej stronie umieścimy poprawioną wersję dema, natomiast osobom zainteresowanym już teraz możemy wysłać plik modyfikujący rejestr (o długości kilkudziesięciu bajtów). Uruchomienie tego pliku spowoduje możliwość prawidłowego odpalenia posiadanej przez Państwa wersji demo.

Jeżeli są Państwo tym zainteresowani prosimy o maila na adres [email]

Za powstałe problemy przepraszamy.
Pani problem prawdopodobnie wynika z błędnej konfiguracji systemu Windows - ma Pani problemy z klientem ftp - protokołem do ściągania plików z inetu. Jeżeli ta konfiguracja nie zostanie poprawiona, będzie Pani miała również podobne problemy ze ściąganiem plików z innych serwerów ftp.

Jeżeli chciałaby nadal Pani ściągnąć demo programu, proszę o maila [email] a udostępnimy je Pani z wykorzystaniem protokołu http - czyli tak, jak normalne strony www.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa