Supermemo speed up - kopia stanu nauki

Temat przeniesiony do archwium.
mam zamiar przeinstalować windowsa jednak nie che tracić tygodni pracy w supermemo czy wystarczy że skopiuje katalog supermemo (speedup) i po przeisntalowaniu windowsa zainstaluje speed up ponownie a potem tylko nadpisze je tą wykonaną przezemnie kopią aby program działał poprawnie i moje wyniki zostaly przywrócone spowrotem?
Ten temat był już na forum poruszanykilka razy. Poszukaj korzystając z wyszukiwarki. Musisz też przejrzeć opcje z menu File.
Wystarczy ze przekopiujesz sobie w inne miejsce katalog C:\SuperMemo AE Speed up!\Systems poniewaz wlasnie w nim znajduja sie bazy danych z ktorych aktulanie korzystasz.
Ale Ty mu proponujesz zabezpieczanie całej bazy. To nie to samo co zabezpieczanie systemu nauki.
Super memo jest kompletnie nie dopracowany pod tym wzgledem!!
Robilem sobie esport stanu nauki, przywowlalem go i dupa! mialem 1000 slow przerobionych z advanced, i pokazuje tyle po lewej stronie : 998/2000, ale po prawej na dole mam 0. powtorki sie zachowaly, ale utrwalanie i licznik po prawej na doel nie!!.
No i co, ja wiem co super autor super ^%(#@&% programu super memo sobie przewidzial w takiej sytuacji?!
Szlagby to trafil.
Super memo jest kompletnie nie dopracowany pod tym wzgledem!!
Robilem sobie esport stanu nauki, przywowlalem go i dupa! mialem 1000 slow przerobionych z advanced, i pokazuje tyle po lewej stronie : 998/2000, ale po prawej na dole mam 0. powtorki sie zachowaly, ale utrwalanie i licznik po prawej na doel nie!!.
No i co, ja wiem co super autor super ^%(#@&% programu super memo sobie przewidzial w takiej sytuacji?!
Szlagby to trafil.
Niepotrzebnie się tak wkurzasz. Zabezpieczenie stanu nauki robi się na określony dzień. Awaria następuje na ogół w zupełnie innym dniu. Dlatego odtworznie stanu nauki ZAWSZE WIĄŻE SIĘ Z PEWNYMI STRATAMI. Jesli chcesz je zminimalizować rób zabezpieczenia po wprowadzeni do procesu nauki każdego słowa ;))).
Temat przeniesiony do archwium.