supermemo FCE

Temat przeniesiony do archwium.
cześć, mam problem z programem supermmemo FCE z instalacją, a raczej jak to zainstalować... :D w spakowanym katalogu mam 3 pliki o rozszerzeniach .bin , .cue, .nfo . Jak zrobic zeby to zainstalować? co mam robić?? help!! :)
A kysz piracie! Nie dość ze pirat z ciebie to nawet nie potrafisz zainstalowac tego co sciagnąłes.
ps.
Musisz to wypalić na płytke albo potraktowac emulatorem CD np. Deamon tools.
heheh - pierwszy raz bede posługiwał sie programem typu supermemo, wiec wolałem najpierw ściagnąć sobie i zobaczyc co to jest, niż "ładować pieniądze w ciemno"!!! Jeśli mi sie spodoba i bedzie spełniał moje wymagania bede dopier omógł kupić inne wersje. Rozumiesz? Mam nadzieje że tak!
a skąd go masz ja tez go szukam moje [gg]
jak byś mógł to napisz skąd ściągnąłeś:) mój e-mail [email]
Już kilka razy pisałem tu, że SuperMemo do wypróbowania można kupić z nieparzystym numerem magazynu DVD Okey. Najbliższy będzie miał numer 19. Na płytce jest zwykle baza zawierająca 2 lekcje kursu Easy English Plus.
Kurs EEPlus w swoich bazach prezentuje wszystkie możliwości programu SM. Całość składa się z 39 płyt i mozna zamówić w Wydawnictwie Amercom.
hej mozesz mi napisac skad moge sobie sciagnac supermemo? p.s. moze jestes z poznania? 3mka lukas
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa