Royal szkoła językowa Poznań - pytanie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Dwa tygodnie temu do mojej szkoły przyszedł przedstawiciel "Royal" mówił że zbiera on uczniów do projektu. Jeśli uzbiera wystarczającą ilość uczniów odbędą sie darmowe kursy. Zgłosiło się parę osób z mojej klasy i na pewnych karteczkach mieliśmy napisać imie i nazwisko oraz numer telefonu po czym je zabrał. Do tego czasu sie ze mną nie skontaktowano a po przeczytaniu opinij na temat tej szkoły na różnych stronach ( na tej również pojawił się wątek o Royal) mam "stracha" że mogą zrobić na mnie jakiś przekręt.
Czy ktoś miał podobną sytuacje ??
Witam. Ja również szukałam opinii o tej szkole, bo miałam wątpliwości... róznie w tych czasach bywa. ALE zdecydowaliśmy się i póki co uważam, że to był bardzo dobry wybór. W naszym przypadku (mieszkamy na wsi) ciężko jest o dodatkowe zajęcia z czegokolwiek. Zawsze chciałam, żeby moje dziecko znało dobrze język angieslki, bo w przyszłosci będzie miała dużo łatwiej. Dzieci z miasta mają dookoła wiele mozliwosci... Dlatego polecam wszystkim rodzicom, którzy chcą zainwestować w nauke swoich dzieci, a nie maja mozliwości dowożenia dzieci na zajecia. Moja córka bardzo chetnia siada przed komputerem i wykonuje wszystkie zadania, a jak ma problem to kontaktuje sie ze swoim nauczycielem prze skypa. No ja naprawde jestem zadowolona i czasami sama siadam z córka i sie ucze :) Lepiej późno niz wcale :)