euro plus business english

Temat przeniesiony do archwium.
W euro plus nie działa mi rozpoznawanie mowy. Wiem, że mikrofon działa ponieważ rejestruje mi głos w regulatorze czułości mowy. Gdy próbuję wykonać jakeś ćwiczenie i produkuję się do mikrofonu, nic się nie dzieje. Czy ktoś spotkał się z takim problemem?
Algorytm Via-Voice nie jest doskonały, ale działa. Powinieneś ustawić poziom dokładności nagrywania w programie. Ponadto musisz wiedzieć, że zanim ten algorytm zacznie Ci zaliczac jakiekolwiek słowo czy zdanie musisz nauczyć się poprawnie je wymawiać po angielsku, to czasami wymaga nawet 100 powtórzeń. Ale bądź cierpliwy z czasem Twoja wymowa sie poprawi na tyle, że program zacznie Ci zaliczać wymowę po 10 powtórzeniach. Gdy będziesz przerabiał kurs po raz drugi i trzeci będziesz musiał powtarzać 3-5 razy, a niektóre zdania zaliczysz z marszu.

Głowa do góry - "PRACTICE MAKES PERFECT".
powiedz jak zainstalowales i wlaczyles program? masz patcha do xp?
1.Dzięki za pomoc.
2. Co do instakacji namęczyłem się nieźle a to co trzeba zrobić zrobić:
Ściągnąć trzy pliki z e-mula

DATA CD1 = EuroPlus. .Business.English.CD1.[Viki].[FileShare.fbi.cz].nrg
DATA CD2 = EuroPlus. .Business.English.CD2.[Viki].[FileShare.fbi.cz].nrg
SETUP CD = EuroPlus. .Business.English.Setup.[Viki].[FileShare.fbi.cz].nrg

oraz patcha z netu:

http://www.mediatrade.com/grafika/custom/patches/EuroPlus/BUSINESS_ENGLISH-Patch.exe

no i potem instalujemy.

Oczywiśćie jak ktoś ma $$$ lepiej kupić orginał.
a czy znasz moze numer seryjny zeby zainstalowac program?? jesli tak to prosze wyslij mi go na [email] z gory wielkie dzieki!!!!