super memo

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Mam pytanie - może wyda się wam ono głupie, ale troszeczkę jestem confused i po prostu potrzebuję kogoś, kto rozwieje moje wątpliwości. Otóż chciałam zaopatrzyć się w Super Memo Advanced English Speed Up. Na stronie supermemo jest taka informacja: \"Materiał Advanced English - Speed up! w połączeniu z programem SuperMemo stanowi wyjątkowe narzędzie wspomagające zapamiętywanie\". Czy to oznacza, że zanim kupie ten \"Advanced...\" muszę najpierw zaopatrzyć się w jakąś podstawową wersję programu? Z góry przepraszam, jeśli moje pytanie jest głupie, ale chyba jednak lepsza jestem z angielskiego niż z informatyki ;-))
Pozdrawiam!
Nie musisz nic dodatkowo kupować Suzan. Za te 59zł dostaniesz wszystko co potrzeba aby zacząć uczyć się słówek z supermemo:)
Wydaje mi śie że \"Materiał Advanced English - Speed up!\" to zestaw słówek, zdań i ich tłumaczenie na polski oraz pliki z wymową a \"program SuperMemo\" to program który cię z tych słówek odpytuje. Ale obie rzeczy są na płytkach które dostaniesz tak więc nic nie musisz dokupowywać. Swoją drogą nie jestem przekonany czy ten program jest aż tak dobry - ale życzę przyjemnej nauki!
Dzieki Jim! ;-)