Bejotka - jak to jest z powtorkami

Temat przeniesiony do archwium.
Bejotka, badz ktokolwiek inny poinformowany!

Czy moge sobie wyłączyc w supermemo w ogole powtorki? Z gory dziekuje za odpowiedz....
Bejotka, odpowiedz prosze....
Nie rozumiem Twojego pytania. Program SupperMemo został napisany w celu optymalizacji procesu powtórek, z czego wynika, że bez powtórek traci sens swojego istnienia.

Ale jeśli naprawdę uważasz się za geniusza, który moze uczyć się bez powtórek, możesz je ominąć. Wystarczy, że będziesz zaczynał naukę naciskając jednocześnie klawisze Ctrl + F2.

Program nadal będzie wyznaczał powtórki, ale Ty będziesz tylko wprowadzał do cyklu nauki nowe elementy. Zupełnie bez sensu.
Pytanie do Bejotki.
Widzę, że bardzo dobrze orientujesz się w temacie supermemo, więc z pewnością masz ten program. Otóż chciałam zapytać czy udostępniasz te wersje, które masz? Jestem zainteresowana wersją SPEED UP i POWER WORDS. Oczywiście zapłacę za przesłanie. Proszę o kontakt: [email] .

Pozdrawiam,

Monika
Przykro mi bardzo, ale nie kopiuję i nie sprzedaję żadnych programów komercyjnych. Wszystkie kursy SuperMemo mozna nabyć na stronie firmy Supermemo World - www.supermemo.pl, www.supermemo.com,
i www.supermemo.net

BJK

»

Inne strony do nauki języków