SuperMemo Advanced English Speed up!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, wlasnie udalo mi sie zalatwic ta wersje programu i mam takie pytanie. Hmm Czy nie ma mozliwosci zalozenia w tym programie wlasnego konta ? tz Ze np moga sie na nim uczyc 2 osoby ? Hmm i czy pierwsza plyta slozy tylko do instalacji ? bo zaraz po zainstalowaniu wola mi druga plyte. Oraz moj ostatni problem jak wlanczalem ten program to pokazywala mi sie tak jakby instrukcja na temat tego programu w jaki sposob moge ja teraz wywolac abym mogla ja przeczytac oraz jak rozpoczac nauke :) Pozdrawiam
hej marcin ja niestety nie moge ci pomoc le mysle ze ty mozesz mi pomoc:))) chodzi o to ze ja tez chce kupic supermemo tylko nie wiem na jakim poziomie prawie sie zdecydowalalm na \"Advanced speed-up \" jak myslisz czy dobrze zrobilam? ja zdawalam fce w grudniu i dostalm c ale to tak naprawde B :) TO jak myslisz powinnam kupic Advancedmspeed-up czy jakis inny ? jak ci sie korzysta z tego programu?jak z trudnoscia slowek? a ty na jakim jestes poziomie? bylabym naprawde wdzieczna gdzybys mi odpowiedzial [email]
>Hej, wlasnie udalo mi sie zalatwic ta wersje programu i mam takie
>pytanie. Hmm Czy nie ma mozliwosci zalozenia w tym programie wlasnego
>konta ? tz Ze np moga sie na nim uczyc 2 osoby ?

Jest taka możliwość.
Zapoznaj się z FAQ-iem na stronie supermemo.
(www.supermemo.pl -> Pomoc -> lista odpowiedzi na najczęstsze pytania)

>konta ? tz Ze np moga sie na nim uczyc 2 osoby ? Hmm i czy pierwsza
>plyta slozy tylko do instalacji ? bo zaraz po zainstalowaniu wola mi
>druga plyte.

Tak, pierwsza płyta służy tylko do instalacji.

>druga plyte. Oraz moj ostatni problem jak wlanczalem ten program to
>pokazywala mi sie tak jakby instrukcja na temat tego programu w jaki
>sposob moge ja teraz wywolac abym mogla ja przeczytac oraz jak
>rozpoczac nauke :) Pozdrawiam

Wejdź w okno Treść, tam masz całą bazę w formie drzewa. Ta instrukcja to pewnie pierwsze lub drugie okno w bazie.

Jeśli chcesz wiedzieć jak zacząć naukę i jak pracować z programem to KONIECZNIE przeczytaj wspomniany już FAQ oraz pliki pomocy supermemo (F1 i F2).

Również pozdrawiam
Rafal
Jeśli zdobyłaś certyfikat FCE, to najbardziej odpowiednim pakietem dla Ciebie będzie SPEEDUP! Trudno określić stopień trudności słówek tej bazy. Jeśli przygotowywałaś się do FCE tylko na kursie i tylko z podręczników, to znasz ok. 3.500 słówek. SpeedUp! zawiera ponad 19.000 pozycji i prawie dwa razy tyle zwrotów, gdyż nowymi zwrotami są zarówno pytanie, jak i opowiedź. Wiele z nich będzie dla ciebie nowością, ale za dwa lata, jeśli tyle wytrzymasz, będziesz znała więcej angielskich zwrotów niz nawet wykształcony Anglik.

W tej bazie pytanie i odpowiedź są zwrotami angielskimi ale można wyświetlić ich polskie tłumaczenia.

Całość można opanować w ciągu 2 lat przy założeniu uczenia się 30 elementów dziennie, ale już po roku nauki śmiało możesz startować do CAE.
ooo bejotka dzieki za odpowiedz ja nie chcialam sie ciebie tak pytac na forum o supermemo bo to swira mozna dostac gdy tysiace ludzi sie pyta Ciebie o supermemo wiec tym bardziej dzieki za odpowiedz w tym tygodniu lece i kupuje supermemo:)

« 

FCE - sesja zimowa 2003

»

Studia językowe