Euro ++Millenium

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o recenzje tego oto programiku, bo od kilku osób słyszałem że jest świetny i strasznie go zachwalali. Macie jakies doświadczenia z tym programikiem, czekam na opinie!!!!
Żeby napisac recenzję z jakiegoś programu trzeba go mieć i korzystać z niego. Recenzja napisana na podstawie wiadomości z drugiej ręki będzie bezwartościowa.
Dlatego chciałbym usłyszeć opinie osób, które go używały.
Wtedy to nie będzie Twoja recenzja, tylko innych użytkowników. Jeśli ma to być Twoja recenzja, to musisz zainstalować ten program na swoim komputerze poświęcić mu przynajmniej 3 miesiace czasu. Pamiętaj, że jest to program przewidziany na 4 lata pracy. Podręcznik English Reward składał się z 5 części, z których jedna była przewidziana dla ludzi, którzy od zera uczą siię samodzielnie, dwie następne wyczerpywały program 4-letniego liceum, a dwie ostatnie były przeznaczone dla młodych ludzi, którzy oprócz lekcji w szkole przygotowują sie do egzaminu FCE.
Dlatego zanim zaczne go używać chce zasięgnąć opini osób, które go już używały i zdecydować czy jest warto!!
Ja używałam tego programu i mogę Ci go polecić. Na pewno jest dobrym sposobem by podszkolić swój angielski w nazwijmy to \"miły i przyjemny sposób\"(rozbudowana grafika itd.). Dodatkowo masz do wyboru kilka poziomów.
Przepraszam Piter, ja przeczytałem pierwsze zdanie \"Piszę recenzję ...\" .
Dopiero teraz zauważyłem. Jak ktoś nie doczyta to dozmyśla.

Oczywiśce jest to program godny polecenia. Jego zaletą jest też to, ze w księgarniach lingwistycznych mozesz kupic podręcznik English Reward. Program ma inteligentnie wprowadzony algorytm rozpoznawania mowy, który bardzo urozmaica, ale i trochę utrudnia naukę. Warto z niego korzystać.
Mylić się jest rzeczą ludzką:)więc spox!
Dzieki za opinie i czekam na następne!!
Temat przeniesiony do archwium.