do specow od super memo-help!:)

Temat przeniesiony do archwium.
Mam male pytanko , chcialabym sobie kupic advanced speed up tylko nie jestem pewna czy poziom tego programu bedzie odpowiedni, jaki miej wiecej zasob slow powinnam juz miec , na poziomie Fce czy moze bardziej zaanwasowany ? dzieki za kazda odpowiedz
spokojnie ci wystarczy :) Advanced English Speed up jest na poziomie Intermediate mniej wiecej (lekko zahacza o basic i pozniej lekko o advanced :) na wyzszym poziomie jest Advaced English Proficiency (Advance/Professional)
Moim zdaniem powinnaś znać ok. 3.000 słów, których uczą na wszystkich kursach językowych. Jeśli uczysz się w szkole, bez żadnej pomocy, to możesz zaczynać pracę z Speedup! w 3 klasie (po dwóch latach nauki.

W tym przypadku ucz sie 20 nowych zwrotów dziennie, ale za to bardzo dokładnie. Nie odsłaniaj odpowiedzi dopóki nie nauczysz się znaczenia i wymowy pytania. Nie oceniaj się jeśli nie nauczysz się i pytania i odpowiedzi. Jeśli nie będziesz pewna sojej oceny - wstaw 3.
dzieki:) no to ide do sklepu
cześc ekspercie :)
mam dwa kursy sm: jeden z chip\'a First steps in English i po zgraniu go na twardy dysk działa bez płytki oraz Basic English i ten bez płytki nie chce działać, czy mozna to jakoś obejść bo mój CD-rom działa dość kiepsko???

czy jesli ucze sie basic english w wersji angielskiej to ty faktycznie muszę zapamiętywać pytanie??? przyznam sie ze choć rozumiem ich znaczenie to często trudno mi odgadnąć o jakie słowo chodzi (choć je znam???), pozdrawiam
>mam dwa kursy sm: jeden z chip\'a First steps in English i po zgraniu
>go na twardy dysk działa bez płytki oraz Basic English i ten bez
>płytki nie chce działać, czy mozna to jakoś obejść bo mój CD-rom
>działa dość kiepsko???

Jeśli masz dużo miejsca na dysku to powinnaś przenieść foldery \"elements\" do folderu głównego właściwej bazy i ustawić odpowiednio parametr \"secondary storage\".

W moim przypadku folder elements jest w folderze:

C:\\MSM\\Basic English Pol\\

Baza \"Basic English Eng ma tak ustawiony parametr \"secondary storage\", że korzysta z tego samego ustawienia.

>czy jesli ucze sie basic english w wersji angielskiej to ty faktycznie
>muszę zapamiętywać pytanie??? przyznam sie ze choć rozumiem ich
>znaczenie to często trudno mi odgadnąć o jakie słowo chodzi (choć je
>znam???)

Moim zdaniem powinnaś uczyć się wymowy o znaczenia pytania również, ale uważam, że lepiej by było, gdybyś wpierw opanowała BASIC ENGLISH w wersji polskiej.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka