programy do nuki języków

Temat przeniesiony do archwium.
posiadam euro plus sprachkurs deutsch(7 płyt) mam problem ponieważpod windowsem 98 chodił mi zajebiscie ale teraz mam xp i klampa co robić???, może ktos mi przesle jakiegoś patcha [email] z góry dziekuje
nie wiem czy znajdziesz do tego patcha najpierw sprawdx na tych płytkach pod jaki system sa jeśli sa to orginaly będzie wszystko jasno opisane jesli sa pod windowsa 98 cudów nie dokonasz i nie pójdą Ci spod Xp bo takich patchów niestety nie ma proste rozwiązanie zainstalujs sobie wina 98 jako drugi system i jak będziesz chciał korzystac z progsów będziesz musiał się przełączyć niestety tak to juz jets Pozdrawiam :P
aha jeśli znasz sie trooszku na Swoim komputrze sprawdź w menadżerach czy ten program jest zgodny z systemem xp i cz ynie ma żadnych problemów jesli sa próbuj rozwiązac :)
Podobne pytanie było zadawane na tym forum conajmnie 99 razy. Była też jedna korzystna odpowiedź. Ktoś podał dokładny adres strony ydp, na której można znaleźć patcha do EuroPlus+ Regard. Prawdopodobnie na tej samej stronie można znaleźć Patcha do sprachkurs deutsch. Ale nie pamiętam tego adresu. Poszukaj.
Poszukuję Euro Plus+ Niemiecki. Czymógłbyś migo udostępnić i na jakich warunkach?
www.ysp.com.pl :P
Temat przeniesiony do archwium.