czerwony pasek w speed up

Temat przeniesiony do archwium.
zaczęlam przygode...wszytsko ym chciała od razu i brak cierpliwości...nic to, ...pytanie: nie mogę dojść do tego, dlaczego i co oznacza czerwony pasek jaki pokazał mi się w programie, w interfejsie zaawansowanym...mam również pytania, czy to,iż naukę kontynuje w jednymz interfejsów uniemożliwia mi kontynuowanie jej w po\ostałych?
>zaczęlam przygode...wszytsko ym chciała od razu i brak
>cierpliwości...nic to, ...pytanie: nie mogę dojść do tego, dlaczego i
>co oznacza czerwony pasek jaki pokazał mi się w programie, w
>interfejsie zaawansowanym...

Nie potrafię Ci na to pytanie odpowiedzieć, jest zbyt ogólne. Co jest napisane na tym czerwonym pasku?

>..mam również pytania, czy to,iż naukę
>kontynuuje w jednym z interfejsów uniemożliwia mi kontynuowanie jej w
>pozostałych?

Zawsze możesz wrócić do interface-u (Level Begginer)
f sensie:], w interfejsie zaawansowanym, na dole, tam gdzie mam chyba podręczne statystyki pokazane pojawił mi się czerwony pasek, nic na nim nie jest napisane,poprostu coś kliknęłam, nie wiem co no i teraz kłopociki...a co do przechodzenia z interfejsów, to raczej chodziło mi pod kątem, czy korzystając z np interfejsu podstawowego, chciała przejść na zaawansowany, to nie będzie wpływało na wyznaczone dla mnei powtórki, na słownictwo...może to głupie pytanie,ale poprostu się nei znam
O ile pamiętam, to taki pasek pojawiał się po uruchomieniu niezarejestrowanej wersji programu., ale była tam również informacja o okresie działania tej wersji. Mogę się jednak mylić.
aha...no to looz,bo myślałam,że coś kllknęłam i on się pojawił, bo przed "gmeraniem" go nie widzialam, albo może nie zwróciłam uwagi...dzięki wielkie!(-_-)

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie