SuperMemo prosba Wielka

Temat przeniesiony do archwium.
Dzien dobry,
Wiem ze tego rodzaju postow pewnie macie juz dosc. Ale jednak spruboje bo sam jestem zdesperowany. Chce sie uczyc angielskiego bo uwazam go za przyszlosciowy jezyk i bardzo fajny. Potrzebuje tego programu i z tym zwracam sie do Was. Jesli bedzie ktos tak mily i przegra mi wersje tego programu najlepeiej jak najwiecej tych wersji zaczynajac od Basic i moglby mi wyslac do domku to bylbym bardzo wdzieczny. Oczywiscie zaplace za koszty wysylki i czystych plyt. Licze na Wasza pomoc. Niestety nie ma tyle pieniedzy zeby zakupic orginal. Jesli ktos moze mi pomoc prosze o kontakt na [email]
Dziekuje za wysluchanie i pozdrawiam
speed up kosztuje 59 zl , wiem ze kazdy grosz sie liczy ale jesli stac cie4 na dostep do neta to tyle uzbierasz , wszystkie czesci nie sa przeciez az tak konieczne
Latwo sie mowi dostep do neta kosztuje mnie 24 zl na miech a i tak rodzice placa :D. bo u mnie wiocha i bez neta to bym chyba oszalal. Teraz szukam czegos bardzie pozytecznego :D. Supermemo on-line odpada bo z oim lacze nic sie nie naucze :D. Dalej czekam na jakichs dobrych ludzi co sie zlituja.

Pozdrawiam

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa