Angielski no problem

Temat przeniesiony do archwium.
Czy wymowa zawarta w kursie znajdującym się na stronie supermemo.net.pl Angielski no problem jest w wersji brytyjskiej czy amerykańskiej? Proszę o szybką odpowiedż! Z góry serdecznie dziękuję!
w wersji brytyjskiej!
Jeśli ktoś może to niech wypowie się jeszcze na ten temat, ponieważ skoro supermemo jest w wersji amerykańskiej to ang no problem chyba też.
I mam jeszcze jedno pytanie;] czym różni się angielskki no problem (książka + MP3) od tego z dodatkowym programem multimedialnym, który polecacie?

Jaka jest różnica pomiędzy no problem +, a zwykłym no problem?
"Angielski. No problem!+" jest w wersji brytyjskiej!!! Różni się od "Angielski. No problem!" tym, iż ma program multimedialny. No problem bez plusa ma tylko płytę CD z plikami mp3. W jakim celu chcesz się uczyć angielskiego (matura. praca)?
Angielskiego ucze się dla przyjemności, poprostu żeby umieć;]
Jeżeli chciałabyś popracować nad komunikacją to moim skromnym zdaniem lepsze były by kursy Pons (www.pons.pl). Mam tutaj na myśli kursy "Angielski w 3 miesiące dla początkujących" oraz "Angielski w 3 miesiące dla średniozaawansowanych". Są to kursy oparte na dawnych kursach dr. H. Krzyżanowskiego. Wg. Pana "Bejotki" (jeden z autorytetów tego...i nie tylko tego forum) są to dobre kursy konwersacyjne.
Możesz też zamiast "Angielski. No problem" (mi akurat ten kurs nie przypadł do gustu) spróbować z "First Steps in English".
Może interesowałaby Ciebie wspólna nauka, zawsze łatwiej się uczyć chyba wspólnie?
Na jakim poziomie jest Twój angielski? Ile masz lat? Ile czasu możesz dziennie poświęcić na naukę angielskiego? W jakich godzinach?
trudno powiedzieć na jakim poziomie jest mój angielski i ucze się w bliżej nie sprecyzowanych godzinach. Staram się poświęcać jak najwięcej czasu na j. ang ale czasem zdaża mi się, że nie robię tego codziennie (szkoła, w domu trzeba pomagać etc.).
Dziękuję za rady :]
Temat przeniesiony do archwium.