metodyka

Temat przeniesiony do archwium.
jak juz niektorzy zdolali przeczytac, bede zdawac w tym roku na mag.uzupel. Jestem wyjatkowo zainteresowana metodyka nauczania jez. obcych i chcialabym rozwijac swoje zainteresowania w tym kieruknu, szukam uczelni, ktora oprocz tego ze jest przyjazna studentowi ma dobrze wyszkolona kadre w tym zakresie:) Poleccie na ktory uniwerek zdawac i gdzie?????? dzieki za wszelkie cenne opinie
Najlepiej zdawaj na UJ, przeto to najlepszy uniwersytet w całej Polse , ma najlepszą kadrę która jest otwarta i przyjazna. Uniwersytet ten jest pluralistyczny, nowoczysny - jedyny w swoim rodazaju. Osobiście jestem wysoce zadowolony z mojego trafnego wyboru i jestem przekonany , że ty również będziesz .
"Najlepszy uniwersytet w całej Polsce"- to, że coś jest stare nie znaczy, że dobre (jak wino;) )
"Ma najlepszą kadrę która jest otwarta i przyjazna" - to uogólnienie, gdyż nie ma uczelni z idealną kadrą:)
"nowoczysny - jedyny w swoim rodazaju" - hahahaha!!
UJ najnowocześniejszą i najlepszą uczelnią w Polsce!!! Hihihihihi... :P
akurat o kadre na UJ z zakresu metodyki to bym sie spieral. wydaje mi sie, ze najwiecej WARTOSCIOWYCH publikacji i recenzji z tej dziedziny 'popelniaja' pracownicy anglistyk warszawskiej i poznanskiej,

pzdr.
Warszawskiej? a nigdy nic na ten temat juz ic nie mowiles!
a jak metodyka na Uniwerku Łódzkim??? studiuje ktos??????????
Temat przeniesiony do archwium.