literatura angielska

Temat przeniesiony do archwium.
poszukuje osob,ktore studiuja lub studiowaly filologie angielska.bardzo otrzebuje stron w internecie lub jakis materialów/ opracowania z literatury angielskiej.Prosze piszcie na adres e-mail : [email]
hej,
Podaje Ci wg mnie najlepszą stronę www.sparknotes.com korzystam z niej ucząc sie do zaliczeń, egzaminów i jak nie zdąze czegoś przeczytać. Pozdrawiam
Serdecznie życzę trafienia do lekarza, który do egzaminów przygotowywał się z medycznego odpowiednika sparknotes...
:D "Nie kłóc sie z głupim bo inni moga nie zauważyć różnicy" . Panie Madry :) Jeśli chodzi np o Miltona uważam że każda pomoc jest dobra. Czasem trzeba coś doczytać w opracowaniu zeby miec o wszytskim pojęcie, a intepretacje i wnioski nalezy zostawić samemu sobie. JA miałam z lietartury 4,5 i 4 i nikt mnie nie posłał do lekarza. trzeba wiedzieć jak korzystać z takich rzeczy i mieć swój mózg a nie kuć na pamieć.
kurcze.ludzie!!! ja nie prosilam o komentarze i wlasne zdanie na temat opracowan.prosilam o konkretne strony.a tych,co maja jakies ale co do opracowan zegnam !!! to nie strona dla tych co chca sie pokazac! ja tu szukam kogos kto mi pomoze...
to po co sie glupio pytasz o strony? i o co ci chodzi ?skoro jestes taka madra . ja mialam z literarury 4.5 i czytalam ksiazki, a nie pytalam czy sa jakies strony , a i jeszcze mialam swietne notatki..;)
hehe,,,no niezle..ja tez mam dobre ocenki,,,ale jakas pomoc zawsze dobra!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Zagranica