poszukuje osob,ktore studiuja lub studiowaly filologie angielska.bardzo otrzebuje stron w internecie lub jakis materialów/ opracowania z literatury angielskiej.Prosze piszcie na adres e-mail : [email]
hej,
Podaje Ci wg mnie najlepszą stronę www.sparknotes.com korzystam z niej ucząc sie do zaliczeń, egzaminów i jak nie zdąze czegoś przeczytać. Pozdrawiam
Józwa Butrym
07 lut 2005
Serdecznie życzę trafienia do lekarza, który do egzaminów przygotowywał się z medycznego odpowiednika sparknotes...
[konto usunięte]
07 lut 2005
:D "Nie kłóc sie z głupim bo inni moga nie zauważyć różnicy" . Panie Madry :) Jeśli chodzi np o Miltona uważam że każda pomoc jest dobra. Czasem trzeba coś doczytać w opracowaniu zeby miec o wszytskim pojęcie, a intepretacje i wnioski nalezy zostawić samemu sobie. JA miałam z lietartury 4,5 i 4 i nikt mnie nie posłał do lekarza. trzeba wiedzieć jak korzystać z takich rzeczy i mieć swój mózg a nie kuć na pamieć.
kerry
07 lut 2005
kurcze.ludzie!!! ja nie prosilam o komentarze i wlasne zdanie na temat opracowan.prosilam o konkretne strony.a tych,co maja jakies ale co do opracowan zegnam !!! to nie strona dla tych co chca sie pokazac! ja tu szukam kogos kto mi pomoze...
[konto usunięte]
08 lut 2005
to po co sie glupio pytasz o strony? i o co ci chodzi ?skoro jestes taka madra . ja mialam z literarury 4.5 i czytalam ksiazki, a nie pytalam czy sa jakies strony , a i jeszcze mialam swietne notatki..;)
kerry
08 lut 2005
hehe,,,no niezle..ja tez mam dobre ocenki,,,ale jakas pomoc zawsze dobra!