NKJO Lublin

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, czy ktoś z Was studiuje/studiował w NNKJO w Lublinie , jaki jest poziom nauczania , atmosfera, czy warto wybrać te kolegium...Dzieki z góry
Niestety tak:( Za żadne skarby świata nie polecam tej uczelni...to tylko stracony czas.Niski poziom nauczania,łapówki,układy,nie przestrzeganie praw studenta oraz 2600zł za rok.Poza tym o 6 przedmiotów mniej niż powinno wchodzić wskład filologii.Każdy się już poznał na tej uczelni-najlepszym przykładem na to jest to,że w tym roku studia dzienne zaczyna tam tylko 10 osób.Jak ktoś chce zmarnować cenny czas to polecam tą uczelnię.
osoba, ktora wypowiedziala sie powyzej nie wiem o czym pisze.... przeczytalam te informacje rok temu,kiedy wybierałam studia i przyznam sie, ze gleboko sie zstanawialam czy wybrac to kolegium jezykow. akurat teraz koncze drugi semestr w tej szkole i jestem bardzo zadowolona. jest ciezko i masa nauki...a zarzuty o łapówkach o wyssane z palca zarzuty. nie umiem sobie wyobrazic zeby ktokolwiek z prowadzaych zajecia mógł cos takiego przeyjac. ciesze sie wybralam te szkole ...atmostfera jest naparwde super i co najwazniejsze bezstresowa. pozdrawiam
Hej, zastanawiam sie nad NKJO w Lublinie. Mozesz mi napisac jak wyglada tam rozmowa wstepna?
Najlepiej zadzwoń do kolegium albo napisz zapytanie mailem. Pani w sekretariacie i Pani Dyrektor są wyjątkowo miłe i pomocne. Warto iść do tej szkoły. Miałam porównanie z inną lubelską uczelnią;)
Z jaka inna lubelska uczelnia masz porownanie,czyzby z WSSP,bo ja zastanawiam gdzie isc,czy tam,czy do kolegium?
Temat przeniesiony do archwium.