HELP ME IF YOU CAN I'M FEELIN' DOWN

Temat przeniesiony do archwium.
Mam prośbe do studentów filologii angielskiej na UMCS. Czy ktoś stamtąd mógłby mi odpowiedzieć czy istnieją tam jako takie studia licencjackie, bo na stronie UMCS znalazłam punkty i program ECTS studiów licencjackich, ale nie było ani słowa o rekrutacji. Czy może licencjat to tylko NKJA? Ale w takim wypadku, czy metodyka w kolegium byłaby dopiero na drugim roku? Help!!!
zdaje sie ze nie ma licencjatu na UMcs, ale w kazdym kolegium jest metodyka juz na 1 roku, i to nawet podwojna bo i teoretyczna i praktyczna, i to przez 3 lata-czyli tygodniowo 3 godziny!
I to jest właśnie dziwne, bo na stronie jest program studiów licencjackich i w tym programie metodyka jest dopiero na drugim roku(czyli inaczej niż w kolegium wg tego co piszesz). Więc już sama nie wiem jak to jest.....
W każdym razie dzięki za info:)
no to zadzwon na umcs, panie bardzo mile.a czy roznica-1-2 rok..trzeba i tak miec egzamin dyplomowy z metodyki, np na koniec kolegium, co u mnie wygladalo tak: egzamin pisemny z teorii i ustn- pomysl na przeprowadzenie lekcji o... i tu losowalismy temat.
Racja. A może nawet tam się przejde i wtedy będe wiedziała wszystko co i jak.
wszystko jest tak zamotane, bo kolegium wlasnie konczy swoja dzialalnosc, od dwoch lat nie ma juz naboru, co znaczy tyle, ze plan jest umieszczony na stronie bo poki 'ostatki' nie skoncza wypadaloby by program zajec na stronie sie zanjdowal
Tzn na stronie jest program studiów licencjackich, a o kolegium jest tylko info, że w ogóle jest;) Mnie interesuje raczej "zwykły" licencjat. Nie wiesz czy będzie nabór?
kolegium jest, bo ostatnie roczniki musza je skonczyc, aby przestalo istniec
z tego co mi wiadomo to kolegium likwiduja 'na amen', czyli zapewne nie bedzie juz naboru, ale po potwierdzenie tej inforamcji radze zadzwonic do dziekanatu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa