Kto na PWSZ - Wloclawek?!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
Kto sie dostal z was na PWSZ - Wloclawek i sie tam wybiera??
do włoclawka idzie prawie pół mojej klasy :D
na niemiec 4 czy 5 a na angol to chyba to kolo 7

pol to moze nie jest ale 1/3;]

Powodzonka in da włoclawek;]

Ciekawe co oni tam wymyśla skoro wzieli 180 ludków a w tamtym roku chyba 90 z czego zostalo jakies 60 czy 50 na 2 roq
do włoclawka idzie prawie pół mojej klasy :D
na niemiec 4 czy 5 a na angol to chyba to kolo 7

pol to moze nie jest ale 1/3;]

Powodzonka in da włoclawek;]

Ciekawe co oni tam wymyśla skoro wzieli 180 ludków a w tamtym roku chyba 90 z czego zostalo jakies 60 czy 50 na 2 roq

A skad Ty jesteś?? zaprosze tu qmeple co tam idzie to sie wymienicie nr gg jakby cos;p
Dzieks. Ja jestem z Włocławka (mieszkam moze ze 100 metrow od tej szkoly hehe) no to troche przegiecie ze przyjeli tyle osob... ja w liscie rankingowej bylam na 29 miejscu to i tak bym sie dostala no ale przyjeli nawet z takimi po 100 iles pkt.. zreszta niewazne.. ciekawe ile zrobia grup;] Pozdro;]
A Ty skad jestes Ania?! [bo sie zapomnialam spytac...] /ode mnie tez tam idzie pare osob - 3 na angol i chyba 2 na stosunki;p
A Ty skad jestes Ania?! [bo sie zapomnialam spytac...] /ode mnie tez tam idzie pare osob - 3 na angol i chyba 2 na stosunki;p
Moze jeszcze ktos sie znajdzie???
Czy tylko ja tam ide??
ja sie dostalam jest super jestem na fil polskiej z germanska wiadomo uczyc sie trzeba wszedzie ale jest naprawde o.k super ludzie
Ciesze sie , że Ci sie podoba bo też tam studiuje - już drugi roczek:) pozdrawiam
No ja tez juz jestem na PWSZ Włocławek (filologia ang) prawie pol roku... i muszę stwierdzić, że jest naprawdę super. Wspaniała atmosfera, ludzie... i poziom w miarę wysoki, także można naprawdę rozwijać sie;)) heh... A wykladowcy... wiekszosc wydaje sie byc wrednymi... ale mi to nie przeszkadza... zreszta to tylko moja opinia moze wy macie inna?? Pozdrawiam wszystkich studentów PWSZ.
Cze, ja studiuję 2 rok na zaocznych ang. Trochę nas przesiali po pierwszym (mnie udało się nawet zdobyć stypendium naukowe, ha. tylko w tym roku nie powtórzę osiągnięcia, bo walczę właśnie z etyką, szkoda...). Jak chcecie coś wiedzieć o wykładowcach, mogę podzielić się własną opinią. Pozdr.
wiesz moze cos na temat pani Jozwiak od metod. naucz.j.ang ?:)
miałam u niej praktyki studenckie w LZK, pedantyczna, wymagająca ale to czego wymaga, tego przestrzega. tam oceniała raczej łagodnie - mówię o jej klasach w liceum. Kobieta konkretna ale myślę że spokojnie można się z nią dogadać. Nie lubi tylko olewactwa i wyglądało jakby strasznie dużą wagę do obecności. W PWSZ uczy pierwszy semestr dopiero, dlatego nie wiadomo jaka jest na kolokwiach i egzaminach. pozdro
Paolka, odezwij się na mój nr [gg]
Ja mam metodyke z Panią Juzwiak... jak dla mnie babeczka moze miła.. ale jako wykładowca - niezbyt dobra. Tylko odbębnia na lekcji to co jest w książce. Kolega do niej coś powiedział na jakiś temat.. a ona przytaknęła i potwierdziła jego wypowiedź fragmentem z książki który nie miał nic wspólnego z tym co on powiedział. Jak dla mnie odznacza się brakiem profesjonalizmu... a lekcje prowadzone tylko czytaniem fragmentów z książki przez uczniów są mało atrakcyjne i troche nie na miejscu.. chociaż czasem zrobi jakieś fajne ćwiczenie... ale rzadko.

Lewa22 a Ty studiujesz na PWSZ??
Tak, Odezwij się na moje gg jak będziesz mogła
A możesz napisać na forum o co dokładnie chodzi zamiast na gg... Bo ciagle zmieniam nr gg i wole juz go nie rozprzestrzeniac nowego nr zbytnio bo ciagle jakies cwele sie do mnie odzywają ...
Wolalabym na gg. Mam tylko 1 pytanie, ale jak chcesz. Jestem teraz.
to zostaw mi wiadomosc na 2598025.
Zgadzam sie z Toba Paolka86 ;) takze mam z nia cwiczenia z metodyki..babka zwraca duza uwage na obecnosci no i pyta...... :/... aa i jeszcze zapowiadala 5-minutowe prowadzenie lekcji.. I have it :/ pozdrawiam...
To ja miałam 10 minutowe :D dostalam 3 bo powiedziala ze to bylo zbyt nudne :D sama jest nudna hehe :) ale gorsza jest Pani Czapińska... :D Psychiczna normalnie :) pozdro
hehe Czapinska to juz w ogole :D mam z nia gramatyke praktyczna, no ale slyszalem ze jedna grupa ma z nia Reading i tam dopiero cyrki odchodza, kiedy ktos na przyklad za duzo inferingow wypisze hehe;) pozdrawiam, podaj mi swoj numer gg;), bo byc moze w szkole sie widzielismy, a moze i bylas osttanio u Czapinskiej na poprawie z reading i practical grammar ?? pozdrawiam;) czekam...
ups..... chyba chodzimy do tej samej grupy :]
tzn chodziliśmy do tej samej grupy :D bo tej grupy już nie będzie raczej :]
ludzie 180 os składało a wzieli 92 :D
No i te 90 to i tak za dużo :D
ja tam ide :)
To zapraszam hehe.. jest swietnie :)
Ja też miałam z nią zajęcia :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

« 

Kultura