Czy jest jakis staromaturzysta zdający do TWPwKrak

Temat przeniesiony do archwium.
Dowiedzialam sie,ze nowomatuzrysci,ktorzy juz zlozyli dokumenty do NNKJO TWP w Krakowie wiedza,ze sa pzryjeci-podobno co do nich to o pzryjeciu decyduje kolejnosc zgloszen.....A co z nami????staromaturzystami???Pani w sekretariacie poinformowalam mnie ,ze jets egzamin 26 wrzesnia,ale skad mam wiedzec,ze nowomaturzysci nie zapełnia wszytkich miejsc i dla nas juz nie bedzie..:(Jesli wiecie cos na ten temat to piszcie ,proszeeee i moze ktos wie czy ciezko sie tam dostac-czy trudne byly testy z poprzednich lat...moze kttos zdawal w zeszlych latach.????
najlepiej zadzwon i zapytaj. ja tez tam bede studiowac ale zdawalam nowa mature. pozdrawiam
Jeśli TWP Kraków jest podobne do TWP Bydgoszcz, to przyjmą wszystkich chętnych!:) Niech żyją prywatne uczelnie!!
niestety chyba nie przyjma wszystkich chetnych. moga utworzyc jedynie 4 grupy a jak ja sie zapisywalam to juz kompletowali ta 4ta grupe wiec sie dowiedzcie dokladnie jak to jest. pozdrawiam:-)
no i kto jeszcze idzie do NNKJO TWP w Krakowie? pasowaloby
sie poznac:-) piszcie ludzie bo jakos mi sie nie wydaje ze nikt
tam nie idzie...pozdrawiam :-)
Jestem stara maturzystka i mam nadzieje ze mnie przyjma pomimo tych informacji. Ide w czwartek zaniesc dokumenty. Czy ktos z Was mysli o trybie wieczorowym tygodniowym?
ja tez jestem stara matuzrystka i tez mam nadzije,ze sie tam dostane,ale najpierw tzreba zdac egzamin...ja mysle raczej o trybie wieczorowym-zaocznym.pozdrowienia i powodzenia na egzaminie;)
A ile tam sie płaci?
Temat przeniesiony do archwium.