Wyniki odwołań UAM

Temat przeniesiony do archwium.
Hej.Czy jest ktoś kto już się dostał z odwołania? Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Wygląda na to, że odwołania na anglistykę jeszcze rozpatrzone nie zostały. A przynajmniej ja cały czas taką informację przy logowaniu otrzymuję. Trochę mnie samą to niepokoi, bo wyniki odwołań na inne kierunki (np. politologia) już ogłoszono. No ale nic nam nie pozostaje tylko czekać, czekać, czekać. Podejrzewam, że w poniedziałek już wszystko będzie wiadomo. Tymczasem pozdrawiam i trzymam kciuki za siebie i za Ciebie ;)
ja też czekam cały czas i nie ma, a dużo osób juz ma:(
Startujecie na kjo czy zwykłą filologię?? Ile mieliście punktów??
Jeśli o mnie chodzi, to startowałam na filologię, nie kolegium. Zabrakło mi 2 punktów. Ale takich osób, którym brakło 2 punktów było sporo, więc.. :/
ja na lingwistyke...
Słuchajcie! Już wsyzstkie odwołania zostały rozpatrzone kilka dni temu bo komisje spotykały się po 28 sierpnia więc moja nadzieja już chyba umarła skoro nie mam odpowiedzi :( Teraz czekam na potwierdzenie że nie zostałam przyjęta...
Przeciez wyniki odwolan sa na http://odwolanie.amu.edu.pl/
Trzeba wpisac swoj pesel i powinno pokazac sie "kandydat zostal przyjety na studia":)
Pozdr.
Tobie się pojawiło
Havana niestety ja mam wciaz napisane ze nierozpatrzone i z reszta nie tylko ja!jak to wytlumaczysz?
także czekam i czekam...czuję się troszkę jak osiołek zwodzony marchewką. Rzekomo 3. września wyniki, 3. września nic...napis, który i tak "pieścił" me oczy przez długi czas, zanim dali dostęp do swego profilu...tu się słyszy, że ludzie już mają wyniki. eh. albo na raty wprowadzają dane albo faktycznie w pierwszej kolejności informują "szczęśliwców";] co tam, że już wrzesień;] pozdrawiam oczekujących!
Caerme odwolujesz sie do kjo czy na zwykla filologie?
Caerme podaj mi swoje gg to pogadamy o tym..Pozdrawiam!
niezalogowany123 też ;) Z góry dziękuję
lingwistyka stosowana
4783233
caerme podaj swoj nr gg. ja tez na lingwistyke sie odwolywalam i tez nadal nic nie wiem. moj nr 1163844 (jestem na niewidocznym:P )
moj nr [gg] . poki co na gg mnie nie ma, ale bede. sadze, ze jutro wszystko sie juz musi wyjasnic...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Programy do nauki języków