czesc, pozwole sobie ciac cytaty bo takiego steku bzdur i nie odpowiedzialnosci nie widzialem dawno:
>druga strona medalu. Do tej szkoły przyjmują wszystkich. Wciskają kit,
>że grupy są dobrane poziomami - nie prawda!
poziom kompetencji okrsla znajomosc komunikacji, fonetyki i gramayki, mozna sobie 6 lat siedziec w stanach, a gramatyki nie opanowac, biorac pod uwage te czynnik usrednia sie i tworzy grupe, ja z mojej jestem zadowolony, co do liczebnosci grup faktycznie na I roku bylo nas za duzo, ale teraz sie to zmienilo ku niezadowoleniu odchodzacych.
>Szkoła jest wyłącznie nastawiona na zysk finansowy. Bardzo duże
>problemy są przy rezygnacji.
kwestia byla wyraznie w umowie okreslona, jestem po rezygnacji i po reaktywacji wiec procedure znam :) papiery trzeba bylo nosic, ale zadnych dodatkowych oplat nie bylo bo robilem wszystko na czas. niczym mnie nie zaskoczyli.
usuneli cie z bazy studentow bo oblecialas pewnie wszystko z obiegowka, a to laczy sie z kolejnym usuwaniem z baz. to wiem juz z doswiadczenia zawodowego
>Robią nawet trudności w
>płaceniu.
jak ryba plywac nie umie to mowi, ze woda za rzadka :D nie wyobrazam sobie kolejki oz 1 do 10 kazdego miesiaca w ktorej stoi ok 3000 studentow zeby zaplacic czesne, zlecenie stale na koncie zalatwia sprawe
troche mi wyglada na rozgoryczenie z twojej strony bo bylas przekonana, ze szkola prywatna to "place wiec jestem" a tu klopos, trzeba sie uczyc i to cholernie duzo!!! chyba nalezy to tych "ambitnych" co licencjat beda robic 6 lat :)
pozdrawiam i zycze powodzenia w kazdym innym bagnie