Pytanie w sprawie rekrutacji na filologię angielską stacjonarną Wrocław 2014/2015

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Chciałbym zapytać czy ktoś z Was orientuje się jaki był najniższy próg w tamtym roku na filologie angielską na UWr ? Ile miejsc było do obsadzenia ?
Z góry dzięki za odpowiedź :)
Dodam że chodzi o studnia dzienne
Kamil ! Jeśli jesteś dobry z angielskiego lub chcesz nadal pogłębiać wiedzę z zakresu języka angielskiego rob to sam. Zapisz sie na kurs, ucz się systematycznie. Wyjedź na rok, dwa do UK, Irlandii, US.
Zmarnujesz czas na studiach filologii angielskiej! Wybież inny kierunek studiów. Bardziej przyszlościowy. Sam angielski nic Ci nie da. Mieszkam w Uk i uwież mam gro-znajomych po filologii angielskiej którzy pracują w magazynach. Zainwestuj w siebie dokształcając się w innym kierunku a język przy okazji.
Jestem fizjoterapeutą w Uk. Język ogarnełam sama. Uczylam się po 10 godzin tygodniowo przez 2 lata. I co lepsze nadal się ucze. I chyba tak zostanie do końca życia.
Pozdrawiam i życze powodzenia przy życiowych decyzjach.
Dziękuję za interesującą odpowiedź
Traktuję język angielski i zostanie tłumaczem jako to czym chcę się zająć po skończeniu szkoły średniej i to jest raczej pewne , przynajmniej jeśli chodzi o decyzje z mojej strony, a jak z dostaniem się to już inna sprawa . Zdaję sobie sprawę że po większości kierunków z tej strony humanistycznej ciężko z pracą ale nie sugeruję się innymi i wiem że jeśli ktoś dąży do celu jest ambitny i stara się , to w każdym zawodzie może znaleźć dobrą pracę , a tak na marginesie nie tylko praca się liczy , angielski i ogólnie przedmioty humanistyczne to coś z czego można powiedzieć zawsze byłem i jestem dobry , przychodzą mi bez ,,bólu,, i jeśli mam coś studiować to filologia angielska nadaje się do tego najlepiej , co prawda mam jeszcze inną uczelnię z filologią angielską na oku ale ona jest prywatna , dlatego zależy mi na dowiedzeniu się o próg punktowy na Uwr , także PODBIJAM pytanie :)
Podbijam pytanie , czy jest ktoś na forum kto zna próg punktowy z filologii angielskiej na Uniwersytecie Wrocławskim z ostatniego roku ? Albo mógłby mi podać swój wynik punktowy i czy z takim wynikiem się dostał lub nie ?
Rozumiem, że masz na myśli studia licencjackie? To nie wiem, natomiast na magisterkę wszyscy się dostali chyba, oprócz jednej bodajże osoby, która miała konspekt niezwiązany z filologią. Niestety na licencjat raczej dużo ciężej się dostać :p
miejsc 75, ostatnia osoba miała 169 pkt
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa