KALISZ

Temat przeniesiony do archwium.
Wybieram sie do Nauczycielskiego Kolegium Jezyków Obcych ( j .angielski ).Jeżeli jest ktoś z Kalisza lub okolic zainteresowany wspólną nauką to proszę o kontakt : [email]
Czesc ja jestem z Kalisza :) Ale nie wybieram sie na studia w tym miescie, bo poziom jest żałosny
Pozdrawiam :)
Martyno,
Czy w moim ogłoszeniu jest informacja ,że wybieram się na studia do Kalisza???? Ja mieszkam w Kaliszu .Zdaję do Poznania.Jeżeli uważasz ,że tam poziom nie jest żałosny może jednak napiszesz? [email]
Oczywiście : [email] - nie ten serwer.
NIe chce Cie urazic ale na temat Kaliszan i ich stosunku do Poznania mam swoje zdanie i to negatywne.....
A czy w Kolegium w Kaliszu można studiować zaocznie?
Miszka22 -Dobrze Ci radze daj sobie spokoj z tym kolegium znam osoby które tam pracują i oni tez uwazaja ze poziom jest.....
taaaak.....negatywne zdanie na temat Kaliszan do osób mieszkających w Poznaniu..żałosny poziom w Kolegium w Kaliszu.Martyno masz już temat na pracę magisterską ! ,, Jak pozjadałam rozumy ,, podoba Ci się??
Można studiowac zaocznie ale tylko na magisterskich uzupełniających.Inaczej : musisz być już nauczycielem języka angielskiego np. A Ty skąd jesteś ? Może napiszesz do mnie ? tutaj na forum robi się ,,za duszno ,, ( vide : Martyna ....) czekam : [email]
S. nie napisałam niczego tutaj złosliwie ale tak jak jest. Jakos nie czuje potrzeby pisania do Ciebie i nie uwazam zeby robiło sie \"duszno\". Tutaj jest forum wiec mozna pisac i wypowiadac sie na kazdy temat.
Jak możesz pisać ,że białe jest czarne skoro nie jest??? Dajmy już sobie spokój z tym bezsensownym dialogiem...powodzenia na studiach ( o ile się dostaniesz )
Hej! Jestem z Kalisza, ale studiuję filologię angielską na UAM w Poznaniu. Te studia to naprawdę ciężki orzech, chociaż, do Kalisza dostałem się kiedyś (nie powiem kiedy, bo zainteresowani będą wiedzieć kim jestem:) na pierwszym miejscu. Różnie mówi się o studiach w Kaliszu. Wydaję mi się, że college ma znacznie lepszą opinię niż anglistyka, natomiast jeśli chodzi o egzaminy wstępne na filologię kaliską i poznańską to szokoda miejsca na robienie porównań. W Kaliszu egzaminy są nieporównywalnie prostsze. Do zobaczenia na uczelnianych korytarzach w Poznaniu, gdzie codziennie spotyka się prof. Fisiaka, prof. Sikorską, prof Witkosia,prof. Sobkowiaka by wymienić tylko tych najbardziej znanych....
..zainteresowani pewnie już wiedzą kim jesteś skoro podałeś ,że dostałęs sie z pierwszego miejsca ,prawda???
Nie wiem czemu S. tak sie denerwujesz...
A tak poza tym dziekuje ze zyczysz mi powodzenia, a dostac to sie dostane ale nie zdaje do Poznania :P
Z jezykiem angielskim mam kontakt od urodzenia bo moj ojciec jest Anglikiem, przez 7 lat mieszkałam w Wielkiej Brytanii, tam tez chodziłam do szkoły a co roku we wakacje jestem tam u rodziny na wakacjach, rodzina ze stropny ojca nie zna jezyka polskiego rozmawiamy wyłacznie po angielsku, w domu ze wzgledu na ojca tez mowimy po angielsku...
Zycze dostania sie na filologie ang do Poznania :))
Ale sie nadmuchałaś
jak ta ropucha heheheh
To jedź se tam i se poszprechaj ....
ups speakuj se tam :P
:P
zebys wiedział \"adas\" ze bede :P
no ja tez jestem z kalisza.....I nie znam zadnego obcego jezyka,ale swoje wiem ,glupi nie jestem !!!
też wybieram się na te studia, szukam kontaktu z kimś kto już tam studiuje. Proszę o kontakt: [email]
oczywiście chodzi mi o Kolegium Języków Obcych w Kaliszu
Hey:) Mam pytanko ... napewno lepiej sie orientujesz jakie kierunek zwiaznany z angielskim moge wybrac byle byy nie zostac nauczycielem (bleh) odp
zna ktos moze adres internetowy jakiesc szkoly wyzszej niepanstwowej jezykowej w kaliszu??lub jakiejs szkoly niepanstwowej gdzie mozna studiowac filologie angielska...prosze o adres internetowy...jezeli mozecie to napiszcie mi na [email]
Witam
Mam pytanie ,czy w nkjo w kaliszu nie ma zaocznych licencjackich?sa tylko zaoczne magisterskie uzupełniajace?Prosze o szybka odpowiedz bo mam powazny problem.Pozdrawiam
Czy ktos zlozyl moze papiery do NKJO w Kaliszu i orientuje sie kiedy jest rozmowa kwalifikacyjna?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Studia językowe