SWPS???

Temat przeniesiony do archwium.
Co sadzicie o tej uczelni? Czy moze ktos z Was tam studiuje? Jaki poziom, jacy wykladowcy, jakie szanse na znalezienie pracy po tej uczelni? Czy daje dyplom magistra? Pozdrawiam i z gory dziekuje.
Chodzi oczywiscie o filologie angielska (w wersji zaocznej)
o swps nic prawie nie wiadomo, bo dopiero powstali (znaczy anglistyka), ale slyszalam ze biora ludzi na 2 rok , ktory w wsp nie poradzili sobie z praktycznego na 1szym ha ha
Dzieki, zawsze to jakas wskazowka. Z wielu wpisow wynika ze poziom na WSP jest wysoki. Czy wiesz cos moze na ten temat? Ciekawi mnie zwlaszcza jaki jest poziom na zaocznych i czy sa na wyzszym poziomie niz zaoczne Nauczycielskie Kolegium Jezyka Angielskiego na UW? Zastanawiam sie ktora z tych uczelni wybrac (wczesniej myslalam tez o SWPS ale Twoj wpis, jak narazie, mnie zniechecil) Pozdrawiam
nic nie wiem o NKJA, sorry ;). No wlasnie, dlaczego nikt ze znajomych tam nie poszedl??? Sama jestem ciekawa jak tam jest. Moze ktos cos wie? Znajomi w wsp mowia ze nie ma tam tak ze skoro placisz to zdajesz egzaminy, tylko jest to traktowane powaznie, i jakichs fajnych ludzi maja od PNJA, z angielskim poczuciem humoru (zreszta sa jacys natywni tez z tego co wiem) i zrelaxowana atmosfera.
a ja wpsu nie polecam, bo własnie się stamtąd wynoszę.burdel mają straszny, nie wiem czy gdziekolwiek znajdziecie większy.pozdrawiam
Jestem na 4 roku psychologii i skonczylam socjologie w SWPS, wykladowcy na zaocznych sa najlepsi z calej Polski, slyszalam duzo dobrego o anglistyce od znajomych, mozna robic rozne przedmioty z zakresu psychologii. Jesli chcesz, duzo wyniesiesz z SWPS:)!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2003

»

FCE - sesja zimowa 2003