Anglistyka Opole WYNIKI

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 86
poprzednia |
są już wyniki rekrutacji na UO. Kto się tam wybiera na anglistykę? Kto się dostał?
skad mam wiedziec czy sie dostalam? ja widze tylko punkty...
ja sie nie dostalam. pozycja 170 na liscie rankingowej wiec raczej pogrzebane szanse. no coz, moze w nkjo mnie beda chcieli:)
A ja się dostałam!!!! Ale poczekam na wyniki z reszty uczelni i dopiero podejmę decyzję czy bede studiować na UO. Nie wiecie ile osób przyjmowali? I na tym moim koncie pisze WYNIK, a pod spodem UWAGI. O co chodzi z tymi uwagami;>?
madz!a, ja też mam jakieś uwagi, nie mam pojęcia,co to znaczy;D anie wiecie kiedy będą listy dostępne w necie? bo ponoć nastronach internetowych poszczególnych wydziałow mają zamieścic listy przyjętych, ale póki co, jakoś ich nie widzę. Madz!a, którą masz pozycję na liście?
aha, jeszcze jedno. jak jest napisane :"zakwalifikowany", to znaczy, że przyjęty, prawda?
też się dostałam, pozycja 8,ale mam dwie uwagi i nie wiem o co chodzi.mam nadzieję,że się dostanę na UWr. Oczywiście nic nie mam do Opola ale chciałabym zostać we Wrocławiu... GRATULUJĘ WSZYSKIM!
hikari, a nie wiesz przypadkiem ile osob tam przyjmowali na anglistykę? no i niech mi ktoś powie, czy zakwalifikowany to znaczy już przyjęty;D
Zastanow sie... Czy zakwalifikowany to np. ten zakwalifikowany zeby odpasc? No ludzie...
jeez, no oczywiscie, ze nie. ale moze byc zakwalifikowany do jakiegoś dalszego postępowania rekrutacyjnego... sama nie wiem;] też masz coś wspólnego z UO czy noe dotyczy cię ta uczelnia osobiście? zdaje się, że gdzieś już czytałam jakieś twoje posty, ale nie pamiętam gdzie się wybierasz.
wydaje mi się, że mieli przyjąć 50 osób. Ale pewna nie jestem. Zakwalifikowany, to znaczy, że jeśli dostarczy się dokumenty i deklarację, że chcesz tam studiować to będzie się przyjętym
No to Ci mowie, zebys sie nie przejmowala. Na pewno sie dostalas. JA nic wspolneogo z UO nie mam, ale tak samo na UG bylo. I zakwalifikowany znaczylo, ze mialem doniesc dokumenty, i juz bylbym studentem. CHin up i sie nie denerwuj =) BTW GRatuluje
ok, rozumiem, dzięki. to wszystko przez te nerwy:)
aaa, już mnie oświeciło, przypomniałam sobie. Jeez, bałeś się że z anglistyką nie wyjdzie i pisałes, że zawsze masz w rezerwie politechnikę. no ale jak widzę dałeś sobie radę, gratuluję:) a przypomnij mi, jakie miałes wyniki z matury? I ile w Gdańsku przyjmowali osób? Bo wiesz, w Gdańsku jest lepsza uczelnia niż w Opolu i pewnie był większy rygor jeśli chodzi o rekrutacje. Chciałabym sprawdzić od ilu procent przyjmowali w Gdańsku, żeby sie przekonać, czy mam szanse na innych uczelniach:)
Znaczy tak, na uniwerek na filologie wyniki sa dzisiaj, nie omieszkam napisac czy sie dostalem =) Wybralem jednak polibude, EPM-Environmental Protection and Management Czyli na nsze ochrona srodowiska z wyklaodwym angielskim. Polaczenie przyjemnego z pozytecznym. Moje wyniki sa slabe, ale widzialem ze w tym rou matura poszla srednio no i na PG dostalem sie na wszystkie kierunki, ana UG poki co na zarzadzanie i marketing, juz bez strsu czekam na fil i ekonomie.

pol 46

ang 100 88

mat 90 38

hist 47 50

I w zupelnosci wystarczylo na ww koierunki. Czy UG jest lepsze od UO? Nie sadze. Ale fajnie, ze sie dostalas i bedzisz sie uczyla tego co lubisz.
Pozdrawiam,
Dawid

PS Pozniej sie pochwale czy sie dostalem =)
dzięki za tak wyczerpujące informacje, Dawidzie:) ja też jeszcze czekam na odpowiedż z UŚ i UJ :) ale na serio wydaje mi się że UG jest lepszy od UO. Przynajmniej takie wnioski można wysnuć z rankingu uczelni :)
Anyway, czekam z niecieprliwością na informaję, czy dostałeś się na anglistykę. W ciemno mogę stwierdzić, że tak:]
ludzie, co jest?! czemu teraz w=jak wchodze na swoje konto w IRK to jest napisane, że yniki jednak będą podane jutro?! co to za zamieszanie, najpierw piszą, że jestem zakwalifikowana, a teraz nagle wszystko odwołują?!
dobrze, że pracuję w sklepie w szpitalu, mam pomoc pod ręką to mnie szlag nie trafi. co oni robią? to w końcu nic nie wiadomo. ale jak byłam 8 na liście to chyba się nic nie zmieni do jutra?
Sa tu jacys staromaturzysci?
Heh nieladnie Was w konia robia. Kelly dziekuje za wiare, ale oto co mi napisal IRK
Filologia (I stopnia 3 letnie dzienne)
(Specjalność Filologia angielska)
Lista wstępnie przyjętych została ogłoszona!
Twoje nazwisko nie znalazło się na liście wstępnie przyjętych
Aktualnie znajdujesz się na 369 miejscu.
Ostatnia osoba "nad kreską" ma 82,6
Łączna liczba kandydatów: 742
Limit miejsc: 75

O tyle, ze mi to juz zwisa. Zlozylem oryginaly na EPM i tam chce isc. A odnosnie Ciebie, jestem przekonany, ze sie dostaniesz. Wiem, ze moje gadanie o uspokajaniu sie nic nie da, ale chociaz sprobuje. NIE denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze. Ja teraz tylko czekam az mi napiszesz, ze sie wszedzie dostalas i pojdziesz tam, gdzie bedziesz chciala. Wiec nie waz sie nie pochwalic =) Do uslyszenia!
Dziękuje Ci za te miłe słowa, Jeez, ostatnio naprawdę potrzebuję takiego pocieszania:) Mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży... Bardzo bardzo bardzo mi na tej anglistyce zależy:)
Przykro mi, że Cię nie zechcieli, nie wiedzą, co tracą:P Jestem pewna, że angielski to jedno z twoich hobby:]
Życzę powodzenia na EPM (chyba taki był skrót? jeśli coś pokręciłam, to sorry:P)
Do usłyszenia/ przeczytania:)
Cheers!!:*
Jak Cie nie beda chcieli, w co nie wierze, to im powiedz, ze masz kolege w Gdansku ktory jest na EPMie i ma kontakty =) No, albo im nic nie mow, bo i tak sie dostaniesz. Mi tez na tej anglistyce zalezalo, ale doszedlem do wnioku ze magisterke i tak zaocznie bede robil, a EPM daje mi drugi zawod. No i tak jakos wyszlo, ze nawet nie chcialem na anlistyke. Probowalem wycofac 85,- ale nie oddali, skubance =) Odnosnie moich hobby, naturalnie, glownie jest to angielski (ahhh moje CAE odebralem wczoraj), ale nie chce sie ograniczac. Takze nie narzekam. A Twoje uniwerki na pewno Ciebie zechca, takze nie musisz o tym myslec (co ja mowie, i tak bedziesz =P). Ale mowie, daj znac jak juz bedziesz swietowac, to moze wpadne =) Czekam na wyniki! CZym sie cieplo,
Dawid.
jest lista na stronie anglistyki w opolu.ale coś się zmieniło bo podskoczyłam do góry w rankingu :o i jestem druga na liście.a jak znam życie to do wrocławia się nie dostanę:(((
a kiedy wyniki we Wroclawiu? Trzymam mocno kciuki,

pozdrawiam
wyniki mają być w piątek. dzięki Mr Julek, trzymaj mocno bo bardzo bardzo mi na tym zależy. POZDRAWIAM!
bede trzymal! wiec mowie: hope to see you in October ;)

pzdr.
dzięki, w piątek się zamelduję na forum (jak dożyję, bo stres podobno może zabić ;)) i napiszę czy jestem "zakwalifikowana".
Pozdrawiam jeszcze raz! :))
Wczoraj dzwonilam do IFA UWr i okazala się, że chętnych jest o 200 więcej nż w tamtym roku.
Mr Julek orientujesz się może od ilu punktów przyjmowali w tamtym roku?
od 85 ale była rozmowa i tego się nie da porównać. wiem, ze pytanie nie było do mnie ale zdawałam w zeszłym roku więc wiem jaki był próg punktowy
:), cieszę się, że ktokolwiek odpowiedział.
A czy wiesz ile osób było dopuszczonych do rozmowy?
200. I były tylko 3 piątki. Przyjęli 60 osób + 12 z odwołań. Nie ma co się przejmować, że w tym roku jest więcej kandydatów bo nie wiadomo na jakim oni są poziomie.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 86
poprzednia |