uś-godziny zajęć

Temat przeniesiony do archwium.
mam takie pytanko do siedzących w temacie- o której najwcześniej zaczynają się zajęcia na fil uś i o której najpóźniej kończą tak wiadomo około? dzięki za info, potrzebuje tego żeby sprawdzić czy dam rade doejechać czy załatwiać jakąś kwaterę:D
Zaczynająsięnajwcześniej o 8, czasem da siędogadaćżeby sięzaczynały 8.15 :) A trwająnawet i do 19.30 (sic!) Niestety.Jest problem z salami, więc często są do 17.50 lub do 19.30 nawet... I super okienka. Ja miałam w ubiegłym roku bardzo długo zajęcia i z okienkiem npp3 lub 5cio godzinnym, masakra ale cóż, czasem nie da sięnic pozmieniać.... Może 1 góra 2 dni kończyłam o 14 czy 15 ;) trzeba sięliczyćz tym że studia na uś czasem bardziej przypominają wieczorówkę, ale tak to jest jak wykładowcy majątylko 1 czy 2 dni na uczelni i chcąpoupychaćswoje zajęcia. Potem my czekamy po kilka godzin i do kitu... Ciekawe jak bedzie w tym roku, bo pewnie znów bedzie więcej ludiz na 1szym roku... Co roku jest gorzej z planem i salami. Ja bede mam nadzieje na 4tym roku i chce teżpracować ale jak bedzie taki plan jak ostatnio to do dupy... Niestety wszyscy na uśmająto gdzieśbo to wykładowcy sąważniejsi niżstudenci...

« 

Pomoc językowa