trinity84 - "to wszystko" gdy robi się KAŻDY staż, a więc nie tylko ten pierwszy ale tez na mianowanego, dyplomowanego (dodatkowo przed stazem na mianowanego pisze sie wniosek do dyrektora o mozliwosc odbycia stazu, ci ktorzy dopiero zaczynaja kariere w szkolnictwie rozpoczynaja staz wraz z podpisaniem umowy o prace i nie musza pisac zadnego podania, no chyba ze w danej szkole jest mega biurokracja...)itd. Skoro nie wiesz to moze nastepnym razem nie pisz i nie wprowadzaj ludzi w błąd swoją mądrością?
Jak dobrze pójdzie next year będę kontraktowym wiec wieksza stawka ;) dlatego właśnie bawię się w te wszystkie papierki ;)
Jeśli chodzi o plan metodyczny to w nagłówgu mam "plan metodyczny z jezyka angielskiego dla klas 3A, B, C na rok szkolny 2006/2007" a potem w tabelce temat/funkcje jezykowe/l.godz./uwagi - liczba wierszy w tabelce odpowiada liczbie lekcji w roku szkolnym, ale nie kazdy musi robic taki plan, u mojej friend (gimnazjum) nikt tego nie robi, a u mnie musi kazdy nauczyciel...
Jesli chodzi o kwestie zw. z awansem (glownie chodzi o plan rozwoju zawodowego) to polecam www.literka.pl