WSL - zorganizujmy jakieś grupowe wyjazdy z Rz-wa

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc, jestem z Rzeszowa. Zamierzam studiować na WSL zaoczne magisterskie uzupełniające. Przekonałam sie jednak, ze dojazd do Częstochowy publicznymi srodkami transportu nie jest ani tani ani wygodny. Szukam osób z Rzeszowa i okolic, a także Krakowa, ktorzy też zamierzają tam studiować. Może moglibyśmy się zrzucać na benzyne i wspólnie dojeżdżać. Było by taniej i weselej :)Proszę o wszelkie kontakty: [gg] lub mail [email] Pozdrowionka
jaka specjalność wybralas i jakie seminaria???
chcialabym zlozyc ale nie wiem do kiedy mozna skladac
Wybrałam lingwistykę stosowaną. Seminarium niestety językoznawstwo, bo już na inne miejsca nie było. Złożyłam dokumenty dopiero w sobotę i powiedziano mi, że już rekrutacja się kończy
do 14IX
ja dzwonilam w sobote i zostalo tylko jezykoznastwo i nie wiem czy sie zdecydowac najwyzej zrobie przerwe i za rok sprobuje
Magdalene moze podzielisz sie swoja wiedza na temat seminariów na WSL czy warto isc na seminaria z jezykoznastwa i na jaka specjalnosc bo szczerze to mam duze obawy Prosze o odpowiedź
Nie podzielę się za wiele, bo ja jestem po licencjacie i co więcej, nie pisałam pracy, ale zdawałam egzamin licencjacki. A teraz zmieniam sobie trochę otoczenie i spadam do innego miasta na SUM :)
Ja osobiście to językoznawstwa nie lubię jako przedmiotu. Ale wiele osób pisało z tego pracę i byli zadowoleni. Nie wiem jak jest na magisterskich.
Czy można sobie wybrać pisanie peraqcy czy egzamin?
ja byłam rocznikiem przejściowym i egzamin był po raz pierwszy, więc mogliśmy wybierać. Od tego roku wydaje mi się (ale nie jestem pewna), że trzeba zdawać egzamin. Osobiście, polecam egzamin :D
ale w formularzu na studia trzeba deklarowac sie jakia specjalnosc sie wybiera. I pomimo tego mozna zdawac egzamin??
magdalene a jak oceniasz wsl warto tam isc Jesli uczeszczalas na zaoczne to ile jest zjazdow w semestrze? jest jedna sesja egz. czy dwie?? dzieki za info pozdrawiam
Magdalene
A z ilu i jakich części się zdawał???????
Temat przeniesiony do archwium.