Do rezerwowych na Ap Kraków WAŻŃE!

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie do wszystkich osób będących na lisćie rez. na AP CZy ktoś z Was otrzymaał może list z decyzją o przyjęciu na studia na fil. ang. oczywiście;)
Sama znajduje sie na 5 miejscu i oczywiście mam nadziej zae taki letter otrzymam Pozdrawiam wszystkich=))
Kto jest w takiej samej sytuacji jak ja niech da znać Take Care:)
Ja jeszcze takowego listu nie otrzymałam, ale mam nadzieję go dostać w najbliższej przyszłości, oczywiście z informacją o przyjęciu :D Ja jestem z tego co wiem na 4 miejscu :)
Myślisz, że mamy szansę? Wiem napewno o jednej osobie, że zrezygnowała z AP, więc jeszcze tylko 4... :D
no ja tam wierzę ze nam sie uda :))) pozdrawiam a to mój numer [gg]
To jak już nam sie uda dostać to mozemy się zgadać,w końcu moze i bedziemy razem studiować; pozdro=)
ps Mam pytanie:na jakim jesteś mniej więcej poziomie:FCE CAE ....
To zależy o co pytasz:)
Gdzieś pomiędzy FCE a CAE, aczkolwiek nie mam udokumentowanego mojego poziomu w formie zdanego testu...
Zresztą, poziom mojego angielskiego jest dosyć zróżnicowany, tzn dużo lepiej piszę i czytam niż mówię na przykład. :)
I tego się boję najbardziej, jak faktycznie się dostanę i wyjadę ze swoim speakingiem, to mnie tam wszyscy chyba wyśmieją. :) Ale może się nie dostanę :P:P:P
Odezwę się :)
Pozdrawiam
no napewno nie będzie żle i nikt Cie nie wyśmieje. Ja jestem na poziomie CaE.
ps.Własnie mi sie przypomniało ze juz kiedyś si logowałam, tak więc milen19 to ta sama osoba co milenium
pozdrawiam:)
Hihihihi, dostałam się :D
Nie dostałam jeszcze listu, ale na koncie internetowym jestem już wpisana.
A Ty, Milenko? :)
hej:)
też sie dostałam :)))heheheh
Więc witam Cie bardzo serdecznie koleżanko ze studiów
Ale bosko=)
pozdrawiam
ps np to teraz tylko na list czekamy:))
hej dziewczyny, na filologię angielską się dostałyście??? to witam :D moze się spotkamy w jedne grupie :D
całkiem prawdopodobne :D
Hej no być może i razem będziemy w grupie;pozdrawiam:)
Dziewczyny pokażcie się tu w trakcie roku, napiszcie jak jest :)
Będę bardzo wdzięczna, zawsze nie ma to jak informacje "z pierwszej ręki" ;)
Ja mam nadzieję, że za rok też będę się tak cieszyła jak Wy :) pzdr.
Ile miałyście %??
ja miałam 89%, koleżanka chyba też :)
pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą