stypendium anukowe na mgr.uzup.

Temat przeniesiony do archwium.
hej! Wie ktoś może, jak jest ze stypendiami naukowymi na studiach mgr. uzup.? czy ktoś kto zaczyna takie studia na innej uczelni niż robił licencjat może starać się o takie stypendium na podstawie wyników z poprzedniej uczelni???
Co do tematu: stypendium NAUKOWE oczywiście;-D
Hej! Ja studiuje teraz na Uj na mgr uzup. i dostajemy stypendium naukowe. Dostawaliśmy je nawet na 1 roku za wyniki osiągnięte na 3 roku w innej uczelni. wystarczyło tylko zaświadczenie o sredniej z tej uczelni na której sie studiowało. Kazda uczelnia może miec jednak swoje reguły.
brzmi obiecująco:) a możesz zdradzić jaka jest wysokość tego stypendium?
w zeszłym roku stypendium naukowe wynosiło od 2[tel]w zalezności od sredniej
zaraz, zaraz, czy ja dobrze rozumiem? Czyli ze średnią z NKJO dajmy na to 4,5 można ubiegać się o stypendium na 1 roku mgr.uzup.?
hej Była Studentko;-) A czy mogłabyś napisać jeszcze o jaki typ zaświadczenia chodziło na UJ? Chodzi mi o to, czy to ma być średnia liczona tylko z egzaminów,czy może z wszystkich ocen (zaliczenia też?) Trzeba było złożyc coś jeszcze oprócz tego zaśw.?
nalezało wybrac zaświadczenie, na którym znajdowały sie wyniki z egzaminów i chyba z tego co pamiętam to jeszcze z egzaminu licencjackiego. Średnia ta musiała być umieszczona na tym zaświadczeniu (i z tym był największy problem). Tylko aby nie bylo nieporozumień cały czas mówimy o magisterskich uzupełniających zaocznych, nie wiem jak jest na dziennych.
dzięki za info;-) Ale co masz na myśli- " z tym był największy problem " ??
Problem polegał na tym, iż panie z mojego PWSZ nie miały pojęcia jak takie zaświadczenie ma wyglądać dlatego musiałam jeździć kilka razy aby to załatwić. Teraz jestem juz na 2 roku i stypendium obliczaja na uj sami wystarczy tylko złozyć w okreslonym terminie indeks z wpisami
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Studia językowe