Gallus WSL APolonijna ocena

Temat przeniesiony do archwium.
Gallus, WS Lingwistyczna Czestochowa czy Akademia Polonijna? czy ktos wie ktora z tych szkol ma najwyzszy poziom, dobra renome? A moze jakas inna na Slasku? Chodzi o filologie angielska zaoczna? napiszcie co sadzicie o tych szkolach. Sa warte zachodu? mam dylemat bo nie chodzi mi tylko o zdobycie kolejnego papierka...
???
Było to już przerabiane setki razy. Polecam wyszukiwarkę.
Od gallusa z daleka! To jest jedna wielka kopalnia pieniędzy i bałagan jakiego mało. Wystarczy wejść na www.gallusfoum.fora.pl i zobaczyć jakie komentarze ma ta uczelnia wśród samych studentów. Ja też jestem studentką tej uczelni na nieszczęście. Został mi tylko ten semestr i nigdy więcej nie chcę mieć już z nim do czynienia. Plan zajęć został podany na 2 tygodnie przed zajęciami, a 3 semestr miał podany plan na 3 dni przed rozpoczęciem zajęć!!! Tam nikt nic nie wie, co semestr podnoszą opłaty, i zaczynają coraz bardziej kręcić. Jak masz kasę i wali Cię co będziesz robić tam to możesz iść. Tyle że rozliczają z każdej nieobecności!!! Jest wielu p********** wykładowców. Przez 4 semestry bycia tam spotkałam tylko 1 !!!!! normalnego, z którym zajęcia to była czysta przyjemność. Reszta to oszołomy, którzy mają gdzieś wszystko. Na zajęciach siedzisz i robisz podrecznik. Zero inicjatywy! Nie polecam tej uczelni. Moi znajomi tam studiujący również jej nie polecają!