nie dodałam że chodzi mi o Wielkopolske a najlepiej Poznań:)
English Freak
23 lut 2007
chyba na zadna filologie nei przyjmuja z matura podstawowa. Believe me
narrow-minded
23 lut 2007
na PWSZ w Tarnowie przyjmuja na filologie angielska z podstawowa matura;
wymagaja okolo 80% z podstawy
na pewno jest wiecej takich szkol
kal88
24 lut 2007
PWSZ Chełm - wymagane okolo 90 %
zbihniew
27 lut 2007
na WSJO sadze ze da rade, zwlaszcza ze tam jest jeszcze zdaje sie jakis egzamin
xls
27 lut 2007
Nie wiem skąd masz takie informacje, ale są lekko nierzetelne.
Do Tarnowa przyjmują, a przynajmniej przyjmowali w tym i poprzednim roku od 96% z podst.:].Wiem bo sama tam studiuję, pozdrowienia;)
Skorup88
28 lut 2007
nie jestem pewien a propos tej szkoly w tarnowie, moja kumpela ostatnio zdawala majac podstawke i sie dostala, rzeczywiscie z pods. trzeba miec tak ok. 90%, ale taka mozliwosc dostania sie chyba istnieje;)
Skorup88
28 lut 2007
mam do Was pytanie wogole... ;P z angielskiego jestem dobry, jeden z najlepszych w szkole (wybaczcie ze sie chwale ale musze tak przedstawic sytuacje). Zdaje rozszerzony ang i nie wiem gdzie isc na studia. Jest kilka interesujacych filologii i uczelni, ale ciagle mam nieodparte wrazenie, ze sie nie dostane. Jest jakas filologia (oczywiscie uniwerek+dzienne) na ktora troche latwiej sie dostac?? Czekam na odp! Pozdro:D:D
ciekawYY
21 gru 2007
a jezeli chodzi o anglistyke w sandomierzy, mysliscie ze tez da se dostac zpodstawowa..? oczywiscie w z wynkiem kolo 85-90%?
Zaoczne są w PWSH w gdyni ( szkola prywana ) wystarczy mieć zdaną maturę - nic więcej ;) chodz generalnie nie polecam bo szkoła jest do dupyyyy :D albo to studiowanie anglistyki zaocznie jest do dupyy :D