uj-iberystyka-rekrutacja 2005i inne porady!

Temat przeniesiony do archwium.
czesc pozdrawiam wszystich mam pytania1-gdzie w krakowie znajduje sie zakład iberystyki2-jak bedzie wygladac rekrutacja (nowa matura)na 2005 3-moze zna ktos adres www.iberystyki?4-i wszystkie wasze skargi ,poradyi w ogole jak sie studiuje ? jacy wykladowcy i czy waro?
za wszystkie odp. z hgory dziekuje barzd o i pozdrawiam
rafał
prosze o moja prosbe !!!
przypominam ,,,,,,,,,,,,o mojej prosbie
prosze!!!!!!!!!
haha. zakład iberystyki... znajduje się w IFRom (Instytut Filologii Romańskiej). Kraków, al. Mickiewicza 9. piętro 7... kto to wie jak będzie z rekrutacją przy nowej maturze... ja w każdym razie nie wiem:)
no i adres naszego instytutu oficjalny:

www.filg.uj.edu.pl/ifr - obecnie tj. teraz o 3 nad ranem nie dziala, ale co tam
dziekuje bardzo za ta informacje ,lecz mam jeszcze jedna jak mozna jakies informacje??
Cześć! Polecam Ci wejść na stronę http://www.hiszpania-online.com Na forum na tej stronie kilkakrotnie przewijał się wątek iberystki na UJ. Zresztą tam powinneś znaleźć więcej zorientowanych osób. Pozdr.
dziki ci barzdo ale juz korzystałem z tej stronki ale dzieki
chciałem powiedz c ze to co lukar zrobił jest super inne jezyki mam nadzieje ze sie powiejkszy ten asortyment
ta dyskusja ktorej w ogole nie ma moze byc przeniesiona na szlifuj swoj hiszpanski!!!
mam tylko nadzieje ,zenie stanie sie z iberystyka na uj tak samo jak z japonistyka:)
Temat przeniesiony do archwium.